Neler Yeni

Kalbi̇n Altinda Göğüste Ağrı?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Ağrının başladığı zamanlar 2.doz biontech aşısı olmuştum ve o zamanlarda okulda futbol oynarken baya sağlam yere düşmüştüm bunlarla ilgisi olabilir mi?

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Yaşım : 14
Ağrı Şekli : Harekete bağlı sızlama
Ağrı şiddeti : bazen 10/1 bazen 10/10
Ekg : çekildi temiz çıktı
Ailede kalp rahatsz. Olan : yok

Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkürler hocam kardiyolojiye gideceğim

Hocam genelde göğüs ağrısı ama çok ağrıdığında sırtıma vuruyor kolumda karıncalanma ağrı yok
Bizim ailede de kalp sıkıntısı olan yoktu ama kardeşimde çıktı. İyiliğin için en yakın zamanda git kontrole. Belki bir şey yoktur en azından rahatlamış olursun ve o ihtimal ortadan kalkar. Bir şey varsa da erken fark edilmiş olur.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Aynısı bendede oluyordu esnemeye çalışırken esneyemediğin oluyormuydu? Dersin nefes alırken zorlanıyormusun?
Esneyemediğim olmuyor ancak bazen (muhtemelen psikolojik) derin nefes aldığımda veya birden ayağa kalktığımda nefesi az bişey daralıyo gibi oluyo (kronik astımım var)

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Benzer sorun ben de vardı. Cuma namazı kılarken farketmiştim. Gece yorgansız uyuduğum için tutulmuş sanırım. 1 haftaya geçti.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bizim ailede de kalp sıkıntısı olan yoktu ama kardeşimde çıktı. İyiliğin için en yakın zamanda git kontrole. Belki bir şey yoktur en azından rahatlamış olursun ve o ihtimal ortadan kalkar. Bir şey varsa da erken fark edilmiş olur.
Eve hocam yakın zamanda kardiyolojiye gideceğim çok sağolun :)

yerçileği

80+ Bronze
Esneyemediğim olmuyor ancak bazen (muhtemelen psikolojik) derin nefes aldığımda veya birden ayağa kalktığımda nefesi az bişey daralıyo gibi oluyo (kronik astımım var)
Dediğim gibi aynısı bende oluyordu geçe sene lgsye hazırlanırken 😀 bu sene yok ama herşeye kafanı takma psikolojik olabilir kardiyolojiye illaki git kesin olsun

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reflüyü düşündürdü bana şikayetleri. Şikayetini arttıran ve azaltan şeyleri yazarsa daha rahat yardımcı olur doktorlar.
no ni no ni no ni no niii 🚑🚑🚑🚑 @DOGANALPASLAN 🚑🚑🚑🚑

Reflüyü düşündürdü bana şikayetleri. Şikayetini arttıran ve azaltan şeyleri yazarsa daha rahat yardımcı olur doktorlar.
ama daha stj doktor bile değilim uzmanlara gözükmek daha sağlıklı bu konuda.

Reindi

80+ Silver
Arkadaşlar Aralık ayının sonundan beri işaretlediğim yerde bir ağrı var ancak tomografi çektirdim, ve bir sürü tahlil verdim ancak hiç bir şey çıkmadı sebebi ne olabilir? Bazen bu ağrı sırtımada vuruyor ancak çok şiddetli ağrıdığı zamanlar. Ve ayrıca hareketlerime bağlı ağrıyor. Yatarken, kafamı öne eğince. Duruşum biraz kambur baya uzun zamandır acaba onunla ilgili olabilir mi? Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkürler
o bendede çok oldu bi ara işler çok sıkışıktı işleri yetiştireceğim diye çok stres yaptım yordum kendimi ondan sonra bi 3-5 ay bendede oldu o ağrı sonra geçti şuan yok

Top Bottom