Neler Yeni

Kalbi̇n Altinda Göğüste Ağrı?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Kalple alâkalı bir şey çıkmadı değil mi kontrollerde
Hocam ciğer tomografisi çektirdim kan idrar falan verdim bi şey çıkmadı doktor kalbimi dinledi bi sıkıntı yok çarpıntı yok dedi ekg çektirdim ama kardiyolojiye gitmedim

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var mı? Duygusal olarak acı çektiğin bir durum söz konusu mu?
Yok hocam sadece bir kaç ay keyfim baya kaçmıştı ama neden olduğunu bilmiyorum

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
kardiyolojiye mutlaka gitmelisin bir de mideden kaynaklı da olabilir onun içinde dahiliyeye gidebilirsin
tabi randevu bulabilirsen

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yok hocam sadece bir kaç ay keyfim baya kaçmıştı ama neden olduğunu bilmiyorum
Kardiyolojiye git. Burnundan girdi kulağından çıktı kalbine girdi ciğerlerinden soluk borundan çıktı bütün tetkikleri yaptı ama bir şey çıkmadıysa sorun psikolojik olabilir. Bunun içinde psikiyatriye gidebilirsin.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Yaşın kaç:
Ağrı şeklini nasıl tariflersin: sıkıştırma, bıçak sokma gibi batıcı, kesik kesik sızlama vs
Ağrı şiddetini 10 üzerinden değerlendir:
EKG çekildi mi:
Ailede kalp rahatsızlığı olan var mı? :

Satriani

80+ Bronze
Bu durumun ana dalı kardiyoloji, özellikle de göğüs+sırta vuran ağrı varsa ve sol kolda da ağrı/karıncalanma oluyorsa kesinlikle en kısa sürede kardiyolojiye gitmende fayda var. Yukarıda Abdullah dostum da yazmış, bazen bu ağrılar birbirine karışabilir; yani reflü/ülser gibi mide atakları da göğüs ön duvarında ağrıya sebep olabilir. Diğer bir durum ise tansiyon yüksekliğine bağlı, sıkışma, baskı hissi olabilir. Bunların hepsi için tabii ki uzman hekim/hekimler üzerinden değerlendirme almak en doğrusu. Kifoz (kamburluk) mevzusu ise ayrı bir durum ki, onun bu şekilde hem göğüs hem sırta vuran ağrı oluşturması pek olası değil. Sağlıklı günler dilerim...

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Yaşın kaç:
Ağrı şeklini nasıl tariflersin: sıkıştırma, bıçak sokma gibi batıcı, kesik kesik sızlama vs
EKG çekildi mi:
Yaşım : 14
Ağrı Şekli : Harekete bağlı sızlama
Ağrı şiddeti : bazen 10/1 bazen 10/10
Ekg : çekildi temiz çıktı
Ailede kalp rahatsz. Olan : yok
Yaşın kaç:
EKG çekildi mi:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumun ana dalı kardiyoloji, özellikle de göğüs+sırta vuran ağrı varsa ve sol kolda da ağrı/karıncalanma oluyorsa kesinlikle en kısa sürede kardiyolojiye gitmende fayda var. Yukarıda Abdullah dostum da yazmış, bazen bu ağrılar birbirine karışabilir; yani reflü/ülser gibi mide atakları da göğüs ön duvarında ağrıya sebep olabilir. Diğer bir durum ise tansiyon yüksekliğine bağlı, sıkışma, baskı hissi olabilir. Bunların hepsi için tabii ki uzman hekim/hekimler üzerinden değerlendirme almak en doğrusu. Kifoz (kamburluk) mevzusu ise ayrı bir durum ki, onun bu şekilde hem göğüs hem sırta vuran ağrı oluşturması pek olası değil. Sağlıklı günler dilerim...
Çok teşekkürler hocam kardiyolojiye gideceğim

Hocam genelde göğüs ağrısı ama çok ağrıdığında sırtıma vuruyor kolumda karıncalanma ağrı yok

yerçileği

80+ Bronze
Yaşım : 14
Ağrı Şekli : Harekete bağlı sızlama
Ağrı şiddeti : bazen 10/1 bazen 10/10
Ekg : çekildi temiz çıktı
Ailede kalp rahatsz. Olan : yok

Çok teşekkürler hocam kardiyolojiye gideceğim
Aynısı bendede oluyordu esnemeye çalışırken esneyemediğin oluyormuydu? Dersin nefes alırken zorlanıyormusun?

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Kalp önemli cidden kalbinizi kontrol ettirin. Benim kardeşiminde kalbinde damar tıkanıklığı vardı ve sürekli ağrıyor diyordu götğrmemiştik, bir kaç zaman sonra götürdük ve damar tıkanıklığı çıktı:( ama götürdüğümüzde geç değildi Allah tan anjiyo yaptılar ve durumu çok iyi amacım seni korkutmak değil yanlış anlama, çok basit bir şeydir belki ama yine de kalbini kontrol ettir. Amacım eğer bir şey varsa erken fark etmeni sağlamak

Top Bottom