- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bu yaşta kalp falan yani...Ayy :d diz kapağını diypsunaspfojaf hiç hoşuma gitmez o weqe
Canımı sıktı bu durumlar.
Ama bu yaşta kalp falan yani...Ayy :d diz kapağını diypsunaspfojaf hiç hoşuma gitmez o weqe
Sıkma canını kanka takma kafana hiç bir şeyi sağllığın yerinde olsun yeterAma bu yaşta kalp falan yani...
Canımı sıktı bu durumlar.
Nefes sorunuda dediğim gibi 3-4 gün önce olmaya başladı. Yine başladı şuan. Kalbimin olduğu bölgedede yanma hissi var şuan.Sıkma canını kanka takma kafana hiç bir şeyi sağllığın yerinde olsun yeter
Hmm dışarıdamı dolaştın veya kalabalık ortamlardaNefes sorunuda dediğim gibi 3-4 gün önce olmaya başladı. Yine başladı şuan. Kalbimin olduğu bölgedede yanma hissi var şuan.
Hayır. 7/24 Evdeyim. Çok arada sırada bahçeye çıkıyorum.Hmm dışarıdamı dolaştın veya kalabalık ortamlarda
Hmm o zaman fazla otururoysan ondan olabilir veya üşüttüysen flnHayır. 7/24 Evdeyim. Çok arada sırada bahçeye çıkıyorum.
7/24 Soba yanıyor nasıl üşüteyimHmm o zaman fazla otururoysan ondan olabilir veya üşüttüysen fln
Valla annem sobayı kaldıralı 2 ay olucak keşke kaldırmasaydı7/24 Soba yanıyor nasıl üşüteyim
Bilmiyorum ya. Corona yüzünden Dışarıda çıkamıyorum/çıkmak istemiyorum.
Bizde kaldırdık ama Sonra soğuk havalar geldi. O yüzden kurduk yine. Discord var mı?Valla annem sobayı kaldıralı 2 ay olucak keşke kaldırmasaydı![]()
Fiziksel sıkıntılarını bir teknoloji forumumda paylaşıp bilgi edinmek doğru değil.Durumun kendine rahatsızlık veriyor ise, direkt sağlık kuruluşuna gitmek gerekir.7/24 Soba yanıyor nasıl üşüteyim
Bilmiyorum ya. Corona yüzünden Dışarıda çıkamıyorum/çıkmak istemiyorum.
knk Onu bende biliyorum sadece fikrinizi almak için sordum.Fiziksel sıkıntılarını bir teknoloji forumumda paylaşıp bilgi edinmek doğru değil.Durumun kendine rahatsızlık veriyor ise, direkt sağlık kuruluşuna gitmek gerekir.
Fikir alınıp vs. bir durum olmadığı için yazdım.Yanlış anlama sakınknk Onu bende biliyorum sadece fikrinizi almak için sordum.
Bu yaştada çok anormal bence. Sence?Fikir alınıp vs. bir durum olmadığı için yazdım.Yanlış anlama sakınHani soluk algınlığı değilde(onun gibi varsayalım) bir durum olsa.İçini rahatlatmak içinde bir seçenek aslında.Ben olsam yapmam diyemem aslında.Amann neyse hastane yolu işte.