Ram piyasası Neden Mining gibi oldu?

AI balonu patlamayacak. Bu yüzden piyasanın ihtiyaclarının karşılanması lazım. Tahminen 2028de piyasa düzelir. Tabi düzelmeden kastımız şuan ki fiyatlara düşmez.

Bir ürün zamlanıyorsa ileride o ürüne indirim gelse bile türkiye de o durum öyle işlemiyor
herkes elini cabuk atsın cebine ne alıcaksa hızlı alsın valla

yılbaşından sonra gene bi zam gelme ihtimali varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ocakta zam gelme ihtimali varmı ?
Zaten genel bir zam gelir. Artı RAM krizi yüzünden içinde bellek barındıran bir çok şey zamlanabilir. Özellikle yeni çıkacak 5000 Super serisi beklenenden %15-20 daha zamlı gelebilir.

Zaten genel bir zam gelir. Artı RAM krizi yüzünden içinde bellek barındıran bir çok şey zamlanabilir. Özellikle yeni çıkacak 5000 Super serisi beklenenden %15-20 daha zamlı gelebilir.
ben 2026 da super serisinin geleceğini sanmıyorum :D

Valla PlayStation tarafı 2024 başında öngördük ve RAM stoğu yaptık zam düşünmüyoruz gibi bir şey söylemişti. Belki Nvidia'da bir şeyler yapmıştır :D
bununla ilgili haber görmüştüm dün. Sony 2-4 hafta aralığında yetecek nand stogunu karşılayabileceklermiş. Bundan sonra zam yapılacak gibi. Tahminen ocak gibi globalde başlar trye etkisi şubat gibi olur gibi.

Nvidia birşeyler yapmış o da ekran kartı üreticilerine size vram yok alın kart siz vram takın demiş :D :D nvida oyuncuları unutmuş ya 5xxx serisinde gördük. 5080 ile 5070tiye aynı vramı koydular adamlar şaka gibi :D

G.SKILL Ramlerimden bir tanesi 32 GB olan bozuldu yaklaşık 6-7 aydır kullanıyodum termal macun yenileyeyim dedim thermalight güçlendirme kitini söküp anakartımın kendi orijinal soketini takayım dedim öyle de yaptım sonra bir tane RAM bozulduğunu fark ettim ama 6 saat sonra her şeyi denedim ettim kaldım 32GB tek channel 6000MHz RAM yine de şükür.
Yeniden bir 64GB Ram almaya kalksam dual channel olarak baya para artık bu devirde.
32GB bile çok para olmuş şaka gibi.
Nasıl bozuldu? Garantiye yollayabilirsiniz

bununla ilgili haber görmüştüm dün. Sony 2-4 hafta aralığında yetecek nand stogunu karşılayabileceklermiş. Bundan sonra zam yapılacak gibi. Tahminen ocak gibi globalde başlar trye etkisi şubat gibi olur gibi.

Nvidia birşeyler yapmış o da ekran kartı üreticilerine size vram yok alın kart siz vram takın demiş :D :D nvida oyuncuları unutmuş ya 5xxx serisinde gördük. 5080 ile 5070tiye aynı vramı koydular adamlar şaka gibi :D
İşte grafikteki gibi pazar payı bu şekilde olursa, yarın o kartları da vermezler VRAM'ler elimizde kalır. İsteyen kolye yapıp satabilir. :D

2025-06-01-image-2.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,170,360
Üyeler
185,875
Son üye
ismailcakmak61
Geri