Kalbime batma oldu

Sıkma canını kanka takma kafana hiç bir şeyi sağllığın yerinde olsun yeter
Nefes sorunuda dediğim gibi 3-4 gün önce olmaya başladı. Yine başladı şuan. Kalbimin olduğu bölgedede yanma hissi var şuan.

Hmm o zaman fazla otururoysan ondan olabilir veya üşüttüysen fln
7/24 Soba yanıyor nasıl üşüteyim :D
Bilmiyorum ya. Corona yüzünden Dışarıda çıkamıyorum/çıkmak istemiyorum.

7/24 Soba yanıyor nasıl üşüteyim :D
Bilmiyorum ya. Corona yüzünden Dışarıda çıkamıyorum/çıkmak istemiyorum.
Fiziksel sıkıntılarını bir teknoloji forumumda paylaşıp bilgi edinmek doğru değil.Durumun kendine rahatsızlık veriyor ise, direkt sağlık kuruluşuna gitmek gerekir.

Fiziksel sıkıntılarını bir teknoloji forumumda paylaşıp bilgi edinmek doğru değil.Durumun kendine rahatsızlık veriyor ise, direkt sağlık kuruluşuna gitmek gerekir.
knk Onu bende biliyorum sadece fikrinizi almak için sordum.

knk Onu bende biliyorum sadece fikrinizi almak için sordum.
Fikir alınıp vs. bir durum olmadığı için yazdım.Yanlış anlama sakın :) Hani soluk algınlığı değilde(onun gibi varsayalım) bir durum olsa.İçini rahatlatmak içinde bir seçenek aslında.Ben olsam yapmam diyemem aslında.Amann neyse hastane yolu işte.

Fikir alınıp vs. bir durum olmadığı için yazdım.Yanlış anlama sakın :) Hani soluk algınlığı değilde(onun gibi varsayalım) bir durum olsa.İçini rahatlatmak içinde bir seçenek aslında.Ben olsam yapmam diyemem aslında.Amann neyse hastane yolu işte.
Bu yaştada çok anormal bence. Sence?

Yaşım: 11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ENDİŞE EDİLMESİ GEREKEN DURUMLAR

Çocuklardaki göğüs ağrıları genellikle tam yeri tarif edilemediğinde, ezici tarzda olduğunda, egzersiz sırasında ortaya çıktığında ve göğsün sol tarafından karın boyun ve kol bölgelerine yayılmaya başladığında kalp ile ilişkilendiriliyor. Ağrı hafiflese ya da geçse bile çocuk ağrıdan önceki neşeli haline geri dönemiyor. Vakanın geçmişinde bayılma, bayılacak gibi olma, çarpıntı, önceden geçirilmiş bir kalp ameliyatı hikâyesi veya ailede kalp nedenli erken bir ölüm varsa, uzmanlar bu göğüs ağrısının kalp ile ilgili olabileceği görüşünde.

Kaynak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,861
Üyeler
190,277
Son üye
barissk
Geri