kaldırılan hediye oyun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Enesm06

80+
Reaksiyon skoru
179
dostlarım meraba bir arkadaş bana heidye oyun vermişti ancak, şöyleki hesap kütüphaneye geldi oynadım fakat, yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti şimdide satın al yazıyor. bunun ücreti o hediye eden kişiye gerimi gidiyor nasıl oluyor bilgisi olan varmı

Büyük ihtimalle hediye eden kişiye para olarak iade gider

Yanlış anlamada ''yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti'' Çok saçma geldi bana. Bir oyunu iade etmen için 6 farklı sekmeye girip form doldurman gerek nasıl yanlışlıkla iade oldu hocam merak ettim.

dostlarım meraba bir arkadaş bana heidye oyun vermişti ancak, şöyleki hesap kütüphaneye geldi oynadım fakat, yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti şimdide satın al yazıyor. bunun ücreti o hediye eden kişiye gerimi gidiyor nasıl oluyor bilgisi olan varmı
Sana gelen hediye oyunun iade olması için hediye eden kişinin o oyuna iade talebi göndermesi lazım. Ondan sonra seninde bu iade talebini kabul etmen lazım. Nasıl kabul ettin, hiç mi okumadın?

valorant oynarken istediğin silahın sana atılması gibi düşün sattığında para ona gidiyor

Yanlış anlamada ''yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti'' Çok saçma geldi bana. Bir oyunu iade etmen için 6 farklı sekmeye girip form doldurman gerek nasıl yanlışlıkla iade oldu hocam merak ettim.
basbaya oldu hediye olan oyunun üzerinde yanlış hatırlamıyorsam oyunu kaldırmak istiyormusunuz gibi bişi vardı ona tıkladım. sonrada kütüphaneye dönünce satın al butonu çıktı. hatta inanmıyorsanda görsel ekleyebilirim :)

İade etmek Steam gibi bir platformda yanlışlıkla olamaz. En az 5-6 kere başka başka yerlere tıklamanız gerek

buyrun görüldüğü gibi ben yaptım. inceleyin anlarsınız. illk olarak hediye sonra benim kendi isteğim üzerine kaldırma talebi oldu :) ve en sondada yazan ise artık kütüphanede bulunmuyor yazıyor gördüğünüz üzere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana gelen hediye oyunun iade olması için hediye eden kişinin o oyuna iade talebi göndermesi lazım. Ondan sonra seninde bu iade talebini kabul etmen lazım. Nasıl kabul ettin, hiç mi okumadın?

İade etmek Steam gibi bir platformda yanlışlıkla olamaz. En az 5-6 kere başka başka yerlere tıklamanız gerek

noldu bu gülenler saçma gelenler yalan borcumuz mu var?:)

Ekler

• resim_2021-12-27_145521.png
    resim_2021-12-27_145521.png
    267.8 KB · Hit: 69
  • resim_2021-12-27_145745.png
    resim_2021-12-27_145745.png
    267.8 KB · Hit: 67
Son düzenleme:
buyrun görüldüğü gibi ben yaptım. inceleyin anlarsınız. illk olarak hediye sonra benim kendi isteğim üzerine kaldırma talebi oldu :) ve en sondada yazan ise artık kütüphanede bulunmuyor yazıyor gördüğünüz üzere

noldu bu gülenler saçma gelenler yalan borcumuz mu var?:)
Konu saçma demedim. Sadece tek tık ile steam üzerinden iade yapılamayacağını anlattım. Söyle arkadaşına para hesabına geri gelince bir daha hediye etsin. Konu bu kadar basit.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,321
Üyeler
184,143
Son üye
naximus
Geri