Neler Yeni

kaldırılan hediye oyun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
dostlarım meraba bir arkadaş bana heidye oyun vermişti ancak, şöyleki hesap kütüphaneye geldi oynadım fakat, yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti şimdide satın al yazıyor. bunun ücreti o hediye eden kişiye gerimi gidiyor nasıl oluyor bilgisi olan varmı

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Büyük ihtimalle hediye eden kişiye para olarak iade gider

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yanlış anlamada ''yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti'' Çok saçma geldi bana. Bir oyunu iade etmen için 6 farklı sekmeye girip form doldurman gerek nasıl yanlışlıkla iade oldu hocam merak ettim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,142
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
dostlarım meraba bir arkadaş bana heidye oyun vermişti ancak, şöyleki hesap kütüphaneye geldi oynadım fakat, yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti şimdide satın al yazıyor. bunun ücreti o hediye eden kişiye gerimi gidiyor nasıl oluyor bilgisi olan varmı
Sana gelen hediye oyunun iade olması için hediye eden kişinin o oyuna iade talebi göndermesi lazım. Ondan sonra seninde bu iade talebini kabul etmen lazım. Nasıl kabul ettin, hiç mi okumadın?

RoWel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arif Ergen
valorant oynarken istediğin silahın sana atılması gibi düşün sattığında para ona gidiyor

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlamada ''yanlışlıkla bir yere bastım geri iade falan etti'' Çok saçma geldi bana. Bir oyunu iade etmen için 6 farklı sekmeye girip form doldurman gerek nasıl yanlışlıkla iade oldu hocam merak ettim.
basbaya oldu hediye olan oyunun üzerinde yanlış hatırlamıyorsam oyunu kaldırmak istiyormusunuz gibi bişi vardı ona tıkladım. sonrada kütüphaneye dönünce satın al butonu çıktı. hatta inanmıyorsanda görsel ekleyebilirim :)

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
İade etmek Steam gibi bir platformda yanlışlıkla olamaz. En az 5-6 kere başka başka yerlere tıklamanız gerek

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buyrun görüldüğü gibi ben yaptım. inceleyin anlarsınız. illk olarak hediye sonra benim kendi isteğim üzerine kaldırma talebi oldu :) ve en sondada yazan ise artık kütüphanede bulunmuyor yazıyor gördüğünüz üzere
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana gelen hediye oyunun iade olması için hediye eden kişinin o oyuna iade talebi göndermesi lazım. Ondan sonra seninde bu iade talebini kabul etmen lazım. Nasıl kabul ettin, hiç mi okumadın?

İade etmek Steam gibi bir platformda yanlışlıkla olamaz. En az 5-6 kere başka başka yerlere tıklamanız gerek

noldu bu gülenler saçma gelenler yalan borcumuz mu var?:)

Ekler

• resim_2021-12-27_145521.png
    resim_2021-12-27_145521.png
    267.8 KB · Hit: 60
  • resim_2021-12-27_145745.png
    resim_2021-12-27_145745.png
    267.8 KB · Hit: 59
Son düzenleme:

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
buyrun görüldüğü gibi ben yaptım. inceleyin anlarsınız. illk olarak hediye sonra benim kendi isteğim üzerine kaldırma talebi oldu :) ve en sondada yazan ise artık kütüphanede bulunmuyor yazıyor gördüğünüz üzere

noldu bu gülenler saçma gelenler yalan borcumuz mu var?:)
Konu saçma demedim. Sadece tek tık ile steam üzerinden iade yapılamayacağını anlattım. Söyle arkadaşına para hesabına geri gelince bir daha hediye etsin. Konu bu kadar basit.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom