Öneri Kalem destekli ve Oyun oynatacak laptop

Reaksiyon skoru
87
Bütçe
45000
Arkadaşlar başlıkta ki gibi bir laptop arıyorum. Bütçe taş çatlasın 45K. (bilgisayarı satıcam, köşede param var ve üniversite açılana kadar (Eylül 20'ye kadar) çalışıcam. Birde ehliyet alacağım için bütçe öyle) oynadığım oyunlar öyle pek sıkıntılı oyunlar değil Minecraft (arada arkadaşlarla ama genelde son sürümler), CS2, LoL (çok nadir), FiveM (arada). Bu arada 2.el almayı düşünmüyorum. İlk olarak "Lenovo Thinkbook 14 G4 IML 21MX002VTR" düşündüm.

Arkadaşlar başlıkta ki gibi bir laptop arıyorum. Bütçe taş çatlasın 45K. (bilgisayarı satıcam, köşede param var ve üniversite açılana kadar (Eylül 20'ye kadar) çalışıcam. Birde ehliyet alacağım için bütçe öyle) oynadığım oyunlar öyle pek sıkıntılı oyunlar değil Minecraft (arada arkadaşlarla ama genelde son sürümler), CS2, LoL (çok nadir), FiveM (arada). Bu arada 2.el almayı düşünmüyorum. İlk olarak "Lenovo Thinkbook 14 G4 IML 21MX002VTR" düşündüm.
ryzen işlemci daha iyi olmaz mı oyun için

kalem destekli olması için dokunmatik olması gerekiyodur herhalde
Herhalde. Yapay zekaya falan soruyorum bilmem ne us mi ne bişey söylüyor anlamadım bakıyorum bazılarında yazmıyor yada bazı yerde yazıyor bazı yerde yazmıyor delirdim çıtırından

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunların ekran kartı sıkıntı oluyor ama

ben olsam tablet+laptop alırdım

1754334525006.webp

1754334681111.webp

hem oyun oynamak hem çok güzel not tutmak istiyosan bütçeyi biraz esnetip bunları alabilirsin aynı şeyde yapmak istersen 75k-80k falan tutar o özellikler

Son düzenleme:

bunların ekran kartı sıkıntı oluyor ama

ben olsam tablet+laptop alırdım

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hem oyun oynamak hem çok güzel not tutmak istiyosan bütçeyi biraz esnetip bunları alabilirsin aynı şeyde yapmak istersen 75k-80k falan tutar o özellikler
Eyvallah. Duruma göre değerlendiricem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,201
Üyeler
184,748
Son üye
Çalışkan45
Geri