Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

reis o oyunu oynuyordum da dlc fln yoktu bilmiyodum sonra epic 70tlye bütün dlcler + oyunu verince içimde oynama isteği kalmadı :peeposad:
isteğimi getircek bişey söylersen başlayabilirim ama :D
+seninle beraber 0 dan başlayıp keyif yapa yapa araçları haritaları açarız güzel olmazmı (seninle girmediğim taktirde o save e asla girmem beraber ilerleriz)

steam den ekledim kabul edince yaz ki anlıyayım
Hocam Selamın aleyküm yakın zamanda direksiyon aldım Snowrunneri de denedim oynadım istersen beraber tekrar oynayabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş arıyorum yaş kısıtlamam yok ama genel olarak çok soru sorulmasını sevmem bunu söylim onun dışında genellikle rainbow six oynuyorum ve iyi bir arkadaş arıyorum genel olarak her gün aktifim rainbow six dışındada oyunlar oynuyorum
steam hesabımın linki: https://steamcommunity.com/profiles/76561198844986202/
discord linkim:ella60 yada Ellie williams olarak aratırsanız bulursunuz
buralardan bana ulaşabilirsiniz bu arada yaşım 21
Steamden ekledim geri dönüş yaparsan konuşuruz

Hocam Selamın aleyküm yakın zamanda direksiyon aldım Snowrunneri de denedim oynadım istersen beraber tekrar oynayabiliriz

Steamden ekledim geri dönüş yaparsan konuşuruz
bana herhangi bir davet gelmemiş steam arkadaşlık kodum
1069900999

E postaya bildirim gelmedinden bu konuyu unutmuşum ekleyen ve kabul etmedim kişiler kbmayin bi gurubum var farkli oyunlarda oynariz guncel olarak rainbow fornite ready or not warzone chivalry 2 GTA 5 gibi oyunlari oynuyoruz.ama her gün aktif olacak arkadaşlar ve minimum yaş 20 ve üzeri olan arkadaşlar ve sistem durumu çok kötü olmayacak arkadaşlar yazarsa sevinirim yeni nesil oyunlar oynadımiz zaman sıkıntı olmamasi için bunuda ekleme gereği duydum kendimce bu kriterlerde olan arkadaşlar yazarsa sevinirim discord kullanmıyorum eklicek arkadaşlar steamden ekleyebilir. Steam arkadaşlık kodum:884720474 ve Steam sesli sohbet kullanıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz konu eskidiği için güncelliyorum rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 ve üstü arkadaşlar yazarsa sevinirim.ekleyip gelmicem veya sonradan gelicem arkadaşlar yazmazsa sevinirim.hepsi bu kadar discord kullanmıyorum steamden eklemek isteyen arkadaşlar için Steam arkadaşlık kodum budur:884720474 son olarak bir kere ekleyip bida yazmicak veya gelmicek arkadaşlar yazmasın.bor

hala oyun oynayacak arkadas arıyor musun hocam
Dostum Boran.yldz65 bana istek atabilirsin instadan

Geri