Kaliteden bağımsız, sizin için özel bir yeri olan oyun/oyunlar var mı

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
150
merhabalar, başlıkta olduğu gibi sizin için aklınızda bir yer edinmiş. sizin için çok değerli olan bir oyun var mı varsa hangi oyun ve neden

öncelikle ben başlayayım.

ben 4 5 yaşlarımdayken bilgisayarımda gta vice city ve gta Türk vardı. Gta Türk te sağ shift tuşuna bastığımızda yanımızı motor spawn oluyordu ve sol shiftte de her araçta kullanabilen sonsuz bir nitromuz oluyordu. Tabi o yaşlarda hikaye oyunları ile çok bir işim olmadığı için ve o özellikler daha çok ilgimi çektiği için vice city den daha çok gta Türk oynuyordum. Her gün canım sıkılmadan oynayabildiğim bir oyundu. yani küçüklüğümden beri aklımda yer edinen, güzel zamanlar geçirdiğim ve beni kendine bağlayan çok güzel bir oyundu. beni kendisine bu kadar bağlama sebebi açık olarak böyle...

Tekken 3, Most Wanted, Goal 3, Miss Pac Man, The Flintstones (2,5), Mega Man, Crash, Painkiller, Prince Of Persia, Mario Bros 16 / Joe and Mac, Adventure Island 3, Nekketsu Street Basket, Street Fighter 4, PES 2009, Spider-Man (2000), Spider-Man Friend or Foe, Dino Crisis 2, Metal Slug...

Son düzenleme:
Hocam bende pes13 çünkü ilk oynadığım oyundu türkçe spiker desteği vardı her gün kuzenime giderdim.

merhabalar, başlıkta olduğu gibi sizin için aklınızda bir yer edinmiş. sizin için çok değerli olan bir oyun var mı varsa hangi oyun ve neden

öncelikle ben başlayayım.

ben 4 5 yaşlarımdayken bilgisayarımda gta vice city ve gta Türk vardı. Gta Türk te sağ shift tuşuna bastığımızda yanımızı motor spawn oluyordu ve sol shiftte de her araçta kullanabilen sonsuz bir nitromuz oluyordu. Tabi o yaşlarda hikaye oyunları ile çok bir işim olmadığı için ve o özellikler daha çok ilgimi çektiği için vice city den daha çok gta Türk oynuyordum. Her gün canım sıkılmadan oynayabildiğim bir oyundu. yani küçüklüğümden beri aklımda yer edinen, güzel zamanlar geçirdiğim ve beni kendine bağlayan çok güzel bir oyundu. beni kendisine bu kadar bağlama sebebi açık olarak böyle...
Uzak diyar destanı , 2005 civarları darkorbit,seafigt , çağlar boyu savaş, apachi helikopter, ve en sevdiğim raft wars :)

max payne serisi

1756891006291.webp

The Hex derim, bir suru farkli mekanik barindiriyor ve eger bu tur oyunlara sabriniz varsa asla sıkmıyor, o oyunun cok ozel bir yeri vardir cunku ben daha kucuk bir cocukken ilk oynadigim indie oyunlar arasindaydi tabii o zamanlar ne gorsem bana 5-6 kat daha etkileyici geldigi icin de olabilir

Geri