Kaliteli, bana sıkıntı çıkarmayacak gaming mouse

33 liraya orijinal olabilir mi sizce? Bu mousepad bu fiyat bandındaki padlerin bitki örtüsü zaten her yerde var. Sadece razer baskılı, orijinal değil.
Geçen sene falan bende bu fiyat bandında aldım aynısından malzeme kalitesi baskısı çok kaliteli bu ürünün sahtesi nasıl oluyor bilmiyorum 🤷‍♂️

Geçen sene falan bende bu fiyat bandında aldım aynısından malzeme kalitesi baskısı çok kaliteli bu ürünün sahtesi nasıl oluyor bilmiyorum 🤷‍♂️
Bende bu fiyat bandındaki mousepadleri kullanıyorum genelde. Orijinallikten kastım "razer" konusundaydı. Yoksa tabii alınabilir.

Bende bunun 90×40 ı var orjinal değil bunlar, daha küçük orjinalleri bile 150 TL den başlıyor bu fiyata orjinal ürün olmaz.
Orjinalini atsana hele merak ettim cidden bende kullanıyorum çünkü

Önermem, ayrıca orjinal değil ürün. 4 sene boyunca kullandım. Kumaş yapısı mouse için kötü. Kayganlık son derece az. Ayrıca bileğimi çok tahriş ediyordu kullanırken. Şuan SS Qck serisi kullanıyorum.

Önermem, ayrıca orjinal değil ürün. 4 sene boyunca kullandım. Kumaş yapısı mouse için kötü. Kayganlık son derece az. Ayrıca bileğimi çok tahriş ediyordu kullanırken. Şuan SS Qck serisi kullanıyorum.
Ya bunun Orjinalini atsanıza şuraya harbiden merak ediyorum? 😂 Ben memnunum ayrıca üründen 2 sene olacak kumaşı gayet kaliteli fareyi çok rahat kullanabiliyorum renklerde solma vs yapmadı henüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul
Geri