Lowe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 553
SDAPĞ-IKSD0ĞAJ0ĞASDOPASDJOPSDFJOPJASDOPOĞASKÖPDSAÖDVahiy ile ilgili espri yaptığınız için hocam başka bir neden yok. Size basit bir şey gibi gelebilir ama hoşuma gitmiyor.
SDAPĞ-IKSD0ĞAJ0ĞASDOPASDJOPSDFJOPJASDOPOĞASKÖPDSAÖDVahiy ile ilgili espri yaptığınız için hocam başka bir neden yok. Size basit bir şey gibi gelebilir ama hoşuma gitmiyor.
Bu kadar kahkaha atıcak bir şey göremedim adam rahatsızlğını belirtmişSDAPĞ-IKSD0ĞAJ0ĞASDOPASDJOPSDFJOPJASDOPOĞASKÖPDSAÖD
İçinize sinmiyorsa burdan sipariş verinYorumlarda orjinal değil diyo
33 liraya orijinal olabilir mi sizce? Bu mousepad bu fiyat bandındaki padlerin bitki örtüsü zaten her yerde var. Sadece razer baskılı, orijinal değil.Evet 33tl kaçırmayın
Geçen sene falan bende bu fiyat bandında aldım aynısından malzeme kalitesi baskısı çok kaliteli bu ürünün sahtesi nasıl oluyor bilmiyorum33 liraya orijinal olabilir mi sizce? Bu mousepad bu fiyat bandındaki padlerin bitki örtüsü zaten her yerde var. Sadece razer baskılı, orijinal değil.
Bende bu fiyat bandındaki mousepadleri kullanıyorum genelde. Orijinallikten kastım "razer" konusundaydı. Yoksa tabii alınabilir.Geçen sene falan bende bu fiyat bandında aldım aynısından malzeme kalitesi baskısı çok kaliteli bu ürünün sahtesi nasıl oluyor bilmiyorum![]()
Bende bunun 90×40 ı var orjinal değil bunlar, daha küçük orjinalleri bile 150 tl den başlıyor bu fiyata orjinal ürün olmaz.İçinize sinmiyorsa burdan sipariş verin
Orjinalini atsana hele merak ettim cidden bende kullanıyorum çünküBende bunun 90×40 ı var orjinal değil bunlar, daha küçük orjinalleri bile 150 TL den başlıyor bu fiyata orjinal ürün olmaz.
Önermem, ayrıca orjinal değil ürün. 4 sene boyunca kullandım. Kumaş yapısı mouse için kötü. Kayganlık son derece az. Ayrıca bileğimi çok tahriş ediyordu kullanırken. Şuan SS Qck serisi kullanıyorum.Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Ya bunun Orjinalini atsanıza şuraya harbiden merak ediyorum?Önermem, ayrıca orjinal değil ürün. 4 sene boyunca kullandım. Kumaş yapısı mouse için kötü. Kayganlık son derece az. Ayrıca bileğimi çok tahriş ediyordu kullanırken. Şuan SS Qck serisi kullanıyorum.
Ya bunun Orjinalini atsanıza şuraya harbiden merak ediyorum?Ben memnunum ayrıca üründen 2 sene olacak kumaşı gayet kaliteli fareyi çok rahat kullanabiliyorum renklerde solma vs yapmadı henüz
Gidiyorsun farklı model ürün atıyorsun orjinal diye![]()
Razer Pro Glide XXL Gri Mouse Pad | ITOPYA
Razer Pro Glide XXL Gri Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile RZ02-03332300-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ya bunun Orjinalini atsanıza şuraya harbiden merak ediyorum?Ben memnunum ayrıca üründen 2 sene olacak kumaşı gayet kaliteli fareyi çok rahat kullanabiliyorum renklerde solma vs yapmadı henüz