rdr2 epic games dying light 2 korsanHocam oyunlar steamden mi
yok hayır güvenilir bir kaç site var onları rahat bulursunKorsandan hiç zarar gördün mü hocam?
neyi?Kaça aldın hocam hangi modelini aldın sen?
Soğutucuyu hocamneyi?
rdr2 ekte bu arada
Ayarlar nedir ve kaç dakikadır oynuyorsun hocam istiyosan özelden yaz konu kirlenmesinneyi?
rdr2 ekte bu arada
Soğutucuyu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayarlar nedir ve kaç dakikadır oynuyorsun hocam istiyosan özelden yaz konu kirlenmesin
ayarlar ultra dlss kalite 2k alt tarafta açık orası full ultra çok oynamadım 10dk ama ani sıçrama falan yok 49 51 gitti geldi denemek için girdimSoğutucuyu hocam
Ayarlar nedir ve kaç dakikadır oynuyorsun hocam istiyosan özelden yaz konu kirlenmesin
Maşallah diyelim eskiden kaçtı birde sendeki işlemci ne?bu modeli aldım 1500tlThermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
ayarlar ultra dlss kalite 2k alt tarafta açık orası full ultra çok oynamadım 10dk ama ani sıçrama falan yok 49 51 gitti geldi denemek için girdim
r5 5600 eskiden stok ayarlarda 75 80 derece geziyordu sesi rahatsız ediyordu the last of us ise 85 90 lara kadar geliyordu core performance boost kapamak zorunda kalmıştımMaşallah diyelim eskiden kaçtı birde sendeki işlemci ne?
Özgür hocam özelden yazar mısın konu kirlenmesin ben yazamıyorum sana kapatmışsin galibar5 5600 eskiden stok ayarlarda 75 80 derece geziyordu sesi rahatsız ediyordu the last of us ise 85 90 lara kadar geliyordu core performance boost kapamak zorunda kalmıştım
Dostum bende de i5 13400f var Thermalright Peerless Assasin kullanıyorum boşta 30 ile 40 arası geziyor AC Valhalla da 55 dereceyi geçmedi Rdr'de denerdim fakat geçen sildim. Soğutucuyu daha dün taktım.Hocam 3 istek oyunum olucak müsait olunca dener misin 1er saat oynayıp ss atsan sıcaklığı
Elden ring
Rdr2
Dying light 2
Şimdiden teşekkürler oynadığın bütün oyunlarin sıcaklıklarını atabilirsin nasi istersen iyi ge