Cevobaro 80+ Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 398 Reaksiyon skoru 101 15 Mayıs 2024 #1 İçerik üreticisiyim ve kaliteli bir webcam arıyorum. Bir kere alıp bir daha kafam ağrısın istemiyorum tavsiyeniz var mı? Tripod öneriniz de olursa sevinirim
İçerik üreticisiyim ve kaliteli bir webcam arıyorum. Bir kere alıp bir daha kafam ağrısın istemiyorum tavsiyeniz var mı? Tripod öneriniz de olursa sevinirim
Jagger IV 80+ Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 101 Reaksiyon skoru 12 8 Temmuz 2024 #2 Cevobaro yazmış: İçerik üreticisiyim ve kaliteli bir webcam arıyorum. Bir kere alıp bir daha kafam ağrısın istemiyorum tavsiyeniz var mı? Tripod öneriniz de olursa sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam işine yarayacaksa veya hâlâ arayan varsa Logitech C922 var bende ulaş yardımcı olayım
Cevobaro yazmış: İçerik üreticisiyim ve kaliteli bir webcam arıyorum. Bir kere alıp bir daha kafam ağrısın istemiyorum tavsiyeniz var mı? Tripod öneriniz de olursa sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam işine yarayacaksa veya hâlâ arayan varsa Logitech C922 var bende ulaş yardımcı olayım