Kaliteli film / dizi önerisi

Yakında da buraya dizi ve film konusu açacağım anlaşılan.

Dizi olarak izlemeni tavsiye ettiklerim;

The Boys
Supernatural
Sons of Anarchy
Tulsa King
Chief of War
The Trauma Code
Alice in Borderlands
Peacemaker
Dexter
Sherlock
Friends
The Sopranos
Peaky Blinders
Arrow
Black Mirror
The Originals
Halo
Heroes
All of Us Are Dead
La Casa de Papel
The 100
See
Snowpiercer
Smallville
Vikings
Westworld
Colony
Into the Badlands
Lost in Space
Daredevil
The Punisher
Person of Interest
Reacer
Squid Game
Jackal
The Mentalist
The Pacific
The Umbrella Academy
Z Nation

Aklıma bu kadar geldi. Dizileri bitirmen zaten film izlememenin sebebi olur o yüzden film önermedim. :D
İlk defa kendimden başka z nation öneren bir deli görüyorum hahahaaha

Hocam 3 yıldır demon slayeri bitiremedim animeler pek sarmıyor ama teşekkürler deneyeceğim şu aralar 70' 80' 90' 00' komedi filmleri sardı bana ufaktan gördüğüm eski komedi filmlerinin içeriğine bakmaksızın listeme ekledim

Hocam 3 yıldır demon slayeri bitiremedim animeler pek sarmıyor ama teşekkürler deneyeceğim şu aralar 70' 80' 90' 00' komedi filmleri sardı bana ufaktan gördüğüm eski komedi filmlerinin içeriğine bakmaksızın listeme ekledim
komedi seviyorsan . grand blue animesini es geçme.

komedi seviyorsan . grand blue animesini es geçme.
Not aldım hocam. Dün akşam Airplane! izlemiştim 1980 komedi filmiydi uçaklara olan ilgimden dolayı dikkatimi çekti açtım gayet eğlenceliydi bazı yerlerde uçak kullanımı komedi filmi olmasından dolayı gerçekçi olmasa da eğlenceliydi

İndie çizgi dizi önerirsem olur mu? Pek dizi,film izlemiyorum nedense.

Olur hocam her türe açığım
YouTube'dan ücretsiz olarak izleyebilirsin hepsini.
The Amazing Digital Circus (6 tane bölümü yayınlandı)
The Gaslight Disrict (Pilot bölümü yayınlandı sadece)
Guinevere'ın Şövalyeleri (Pilot bölümü yayınlandı sadece)
Helluva Boss (Orion Records kanalında Türkçe dublajlı var ve baya bölümü var)

İlk defa kendimden başka z nation öneren bir deli görüyorum hahahaaha

Onun bi bebek zombi sahnesi vardı. Psikopat arabanın altından falan kovalıyordu bizimkileri. Orada bıraktım. Ama güzel dizidir. 🤣🤣

ocean's serilerin izle ocean's 11, ocean's 12, ocean's 13 sevebilirsin bence. kurgusu çok iyi. sürükleyici de.

Başlık uzun olsun diye dizi yazdım yoksa hayatımda Rick and Morty ve Wednesday hariç dizi izlemedim dizi önerilerinede açığım aslında aşağıda fotoğrafta izlediklerim var sadece stremio üzerinden bunları izledim ek olarak interstellar izledim başka ne izledim pek bilmiyorum ama prime jeniffer adisson'un romantik komedi filmleri sarıyor bana neredeyse hepsini izledim diyebilirim komedi veya korku farketmez sadece bana sarması yetiyor bu parasite filmide beklediğim gibi değildi benim hatırladığımda yine benzer bir ev vardı fakat gökyüzünde yüzlerce siyah uzay gemisi geliyordu virüs geliyordu dünyaya öyle bir film hatırlıyorum o amaçla izledim beklediğim gibi olmamıştı. varmı önerdiğiniz kaliteli filmler

Not: Sketch berbat bir filmdi ben beğenmedim izlemek için izledim Lilo & Stitch de kardeşimle izledim uygulamayı deneme amacıyla

Alıntıyı görüntüle
sons of anarchy dizi
yeraltı canavarı film serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,430
Üyeler
186,066
Son üye
tzcyunus