Neler Yeni

Kaliteli işlemci macunu önerisi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
kaç kullanımlık hocam bu 2 işlemci var 2 sine kullanıcam yeterli olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aeronaut ile arasında 160 170 lira oynuyor acaba değer mi​

İkisi arasında çok Bir performans farkı yok diye biliyorum ben 5.5 gramlık olanını çok ucuza almıştım Bonus puanlarım vardı ama 1 gramlık olanı da var onu da 2 kere kullanabilirsin lakin hata yapma şansın yok ikisini de tek seferde iyi şekilde sürmen lazım 😂 PC hocası aeronaut un kıvamını pek beğenmemişti ben de arada fiyat farkı var diye kyronaut almıştım

kaç kullanımlık hocam bu 2 işlemci var 2 sine kullanıcam yeterli olur mu

Aeronaut ile arasında 160 170 lira oynuyor acaba değer mi​

Aaaa pardon bu arada ben kyronaut extreme ile karıştırdım. Aeronaut ile kyronaut arasında kaldıysan kyronaut al çünkü aralarında performans farkı var aşağıya videoyu bırakıyorum bu videoyu izle kafana yatanı al biraz eski bir video ama sonuçta ürünler değişmemiş ürünler

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
İkisi arasında çok Bir performans farkı yok diye biliyorum ben 5.5 gramlık olanını çok ucuza almıştım Bonus puanlarım vardı ama 1 gramlık olanı da var onu da 2 kere kullanabilirsin lakin hata yapma şansın yok ikisini de tek seferde iyi şekilde sürmen lazım 😂 PC hocası aeronaut un kıvamını pek beğenmemişti ben de arada fiyat farkı var diye kyronaut almıştım

Aaaa pardon bu arada ben kyronaut extreme ile karıştırdım. Aeronaut ile kyronaut arasında kaldıysan kyronaut al çünkü aralarında performans farkı var aşağıya videoyu bırakıyorum bu videoyu izle kafana yatanı al biraz eski bir video ama sonuçta ürünler değişmemiş ürünler

hocam sımdı ızledım vıdeoyu basına da cok guldum yalan yok

Hydronaut modeli değerleri gayet güzeldi ve suan 4 gramı 400 lira acaba 1 gram alıp dıkkat etmektense 4 gram alıp kafam rahat olsa mı dıyorum ben bır de 3 4 ayda bır macun degıstırmek ıstemıyorum hangısı uzun omurluyse onu kullanmak benım ıcın daha ıyı​

he mesela mx 6 da 8 gramı 400 lıra mx6 daha uzun omurlu olursa ama 5 6 derece yukarı da olucaksa mx6 da alabilirim performans onemlı tabı kı ama goz onunde bulduracagım sey 1 sene durabılıcek bır termal macun

Hydronaut modeli değerleri gayet güzeldi ve suan 4 gramı 400 lira acaba 1 gram alıp dıkkat etmektense 4 gram alıp kafam rahat olsa mı dıyorum ben bır de 3 4 ayda bır macun degıstırmek ıstemıyorum hangısı uzun omurluyse onu kullanmak benım ıcın daha ıyı​

he mesela mx 6 da 8 gramı 400 lıra mx6 daha uzun omurlu olursa ama 5 6 derece yukarı da olucaksa mx6 da alabilirim performans onemlı tabı kı ama goz onunde bulduracagım sey 1 sene durabılıcek bır termal macun
forex hocamın dedıgıne gore thermal daha uzun vadelıymıs Kryonaut Extreme - Kryonaut -

Hydronaut arasında kaldım​

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
mx6 alabilirsin rahat götürür ben mx4 kullanıyorum senede 1 fln değiştiriyorum 4gr mı arkadaşımla ortak almıştık hem onun hem benim pc yi 2,3 senedir değiştiriyoruz daha yarıya bile anca indi 4gr sana 3 sene yeter rahat ama 3 sene kafam rahat etsin dersen diğerini al

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
Şöyle eğer mx-6 falan alırsan max 3-6 ayda bir yenilemen gerekecek ve eğer sen bu olaya müdahale ederken kısa devre vs yada hasar bırakma olasılığın var bütçeye çıkabiliyorsan dediğimi al ve en az 1-2 sene gider en az 1 sene de kullanıma göre 2 sene de gidebiliyor.
O kadar değil hocam 9 ay kadar yenilemedim yine de bir sorun olmamıştı. En son bayadır yenilemiyorum diye değiştirmiştim hala daha fena değildi kıvamı.

Farex

80+ Silver

Kryonautın 4 gramlığı vardı hocam indirimde hala aynı mı biliyor musunuz​

Yok ben çok fazla tr ile ilgilenmiyorum indirim ve fiyat konusunda çünkü polonya da yaşıyorum :)

O kadar değil hocam 9 ay kadar yenilemedim yine de bir sorun olmamıştı. En son bayadır yenilemiyorum diye değiştirmiştim hala daha fena değildi kıvamı.
Dediğim gibi düşük segment işlemcilere yetiyor fakat orta ve üstlere yetmiyor arkadşaıma i7-13700k işlemci aldık 1 ayda pompout oldu mx-6 hemde teknobiyotikten aldık sağlam satıcı yani.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP

forex hocamın dedıgıne gore thermal daha uzun vadelıymıs Kryonaut Extreme - Kryonaut -

Hydronaut arasında kaldım​

Bide sen 7500f ve 5500 de sadece metin 2 falan oynayacaksın anladığım kadarıyla o yüzden çok düşünmeme gerek yok zaten işlemcin falan fazla ısınmayacak kafana göre al bitane 4 yada 5 gramlık bence. Sonuçta sen ağır oyunlar oynamayacaksın yada render falan alıp işlemciyi ağır yüke sokmayacaksın

Top Bottom