Neler Yeni

kaliteli kablosuz mouse onerisi

Forum Fedaisi

80+ Bronze
2500 3000 tl butce var kaliteli saglam birsey ariyorum polling rate i onemli degil genelde 500hz de kullanmak hosuma gidiyor g102 elime cuk oturuyor bu kriterler altinda onerebileceginiz bir mouse var mi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
2500 3000 tl butce var kaliteli saglam birsey ariyorum polling rate i onemli degil genelde 500hz de kullanmak hosuma gidiyor g102 elime cuk oturuyor bu kriterler altinda onerebileceginiz bir mouse var mi
Asus gladius 3 aimpoint wireless iyidir hocam bir inceleyin siyah ve beyazını kullandım gayet premium ve sağlam

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
hocam sag tarafa dogru biraz cikintisi var rahatsiz eder mi eli acaba
Bende ilk defa o modeli kullanıyorum sorun yaşamadım benim kullanış şeklim claw tarzda ayrıca kutu içinden switch kavrama bantları ve sketz çıkıyor yedek olarak alt için bence dolu dolu bir mouse uzun kablosu ve wireless alan arttırımı için de usb girişli aparat çıkıyor bı inceleyin hocam bence gaming gen tr den beyaz ve siyah aldım beyazı sattım en son siyah aldım onu kullanıyorum baya iyi mouse. Hafif baya.Razer basilisk x kablosuz kullanıyordum dedim ben kaya tutuyormuşum elimle. Kuş gibi hafif mouse .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,861
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom