COMMANDO markalı maskeleri aldım birkaç sefer, genel olarak memnunum.Maske alıcam internetten veya marketten 50’lik sizce hangi markalar daha iyi doktorlar kolay yırtılan veya filtresi olmayan maskeler kullanmayın demişler
Vay be çok sağol hemen alıyorum (!) .dBu sistemi alıyorsun (!) ve ROG masken oluyor.![]()
NOVA-1050Ti / INTEL i3-10105F / ASUSCerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1050Ti oyuncu bilgisayarı hem EBA eğitiminizi alabileceğiniz hem de oyun eğlencenizi en uygun fiyat ile yaşayacağınız sistem olarak tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bi maske için değer bence sağlıktan önemli mi bi bilgisayarBu sistemi alıyorsun (!) ve ROG masken oluyor.![]()
NOVA-1050Ti / INTEL i3-10105F / ASUSCerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1050Ti oyuncu bilgisayarı hem EBA eğitiminizi alabileceğiniz hem de oyun eğlencenizi en uygun fiyat ile yaşayacağınız sistem olarak tasarlandı.www.gaming.gen.tr
O ünlemi koymasaydın ironi olduğunu anlamayacaktıkBi maske için değer bence sağlıktan önemli mi bi bilgisayar(!)
Birisi instagramda gördüm yanlış hatırlamıyorsam araç için kullanılan buğulanma önleyiciyi gözlüklerine sıkmış ama gözlerine zararı var mıdır bilmem araştırsın olmadı.Markasını bilmem de ben kutu şeklinde alıyorum kullanıyorum (lastikleri pek kaliteli değil kopabiliyor ama rahat)
Ayrıca gözlük kullandığım için az daha araba bana çarpıyordu.
Hiçbir maske, buğulanma olayını çözemedi bende.