Kakaolu Bıyık
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 2200
mouse ihtiyacım var almışken kaliteli parasına değer bir mouse almak istiyorum başta attack shark x3 ultrayı düşünüyordum 2075tl fiyatıyla ama araştırdıkça atk dragonfly a9 pro ya yöneldim fiyatı indirimle 2150tl şuan, iki mouseta da 8k hz var
atk a9 pronun özellikleri :

attack shark x3 pronun özellikleri:
• 59g Super Light
• 4K/8K
• PAW3395 Gaming Sensor
• BK3633 Tri-modes
• 80 Million Clicks
• 200 Hours Battery
• TTC Encoder
• Self-developed Driver
• Smart Sleep
• Ergonomic Design
• Wide Applicability
nordic bir mcu kullanması ,özel bir kaplamaya sahip olması , hub web sürücüsündeki özelleştirmeler ve omron optical / ATK custom tuned optical switch kullanması ve attack shark x3 pronun bağlantı sorunu şikayetleri nedeniyle atk a9 proyu daha mantıklı buluyorum . pek bir incelemesi olmaması nedeniyle ve ilk defa mouse alıcak olmamla (en azından bu seviyede bir mouse) atladığım ,gözden kaçırdığım veya bilmediğim bir şey olabilir, mümkünse tavsiyeleriniz ve fikirlerinizi okumayı çok isterim.
atk a9 pronun özellikleri :

attack shark x3 pronun özellikleri:
• 59g Super Light
• 4K/8K
• PAW3395 Gaming Sensor
• BK3633 Tri-modes
• 80 Million Clicks
• 200 Hours Battery
• TTC Encoder
• Self-developed Driver
• Smart Sleep
• Ergonomic Design
• Wide Applicability
nordic bir mcu kullanması ,özel bir kaplamaya sahip olması , hub web sürücüsündeki özelleştirmeler ve omron optical / ATK custom tuned optical switch kullanması ve attack shark x3 pronun bağlantı sorunu şikayetleri nedeniyle atk a9 proyu daha mantıklı buluyorum . pek bir incelemesi olmaması nedeniyle ve ilk defa mouse alıcak olmamla (en azından bu seviyede bir mouse) atladığım ,gözden kaçırdığım veya bilmediğim bir şey olabilir, mümkünse tavsiyeleriniz ve fikirlerinizi okumayı çok isterim.