Kaliteli Oyuncu Mouse Önerisi

Rhays

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar şuan Logitech G203 kullanıyorum fakat elime küçük geliyor çünkü ellerim biraz büyük, bana büyük ellere uygun olan u ayarlayabildiğimiz bir mouse önerebilir misiniz?
Bütçem Maksimum 350.
Bu arada şu mouse u buldum bakınırken internette;

Tam bütçeme uyuyor ve görünüşü çok hoşuma gitti sizin de fikirlerinizi ve mouse önerilerinizi bekliyorum. (Lütfen gamepower, rampage gibi markalar önermeyin)

hyperx mouse modellerine bakabilirsin ben kullanıyorum markadan memnunum

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Merhaba arkadaşlar şuan Logitech G203 kullanıyorum fakat elime küçük geliyor çünkü ellerim biraz büyük, bana büyük ellere uygun olan u ayarlayabildiğimiz bir mouse önerebilir misiniz?
Bütçem Maksimum 350.
Bu arada şu mouse u buldum bakınırken internette;

Tam bütçeme uyuyor ve görünüşü çok hoşuma gitti sizin de fikirlerinizi ve mouse önerilerinizi bekliyorum. (Lütfen gamepower, rampage gibi markalar önermeyin)
hocam elinizin buyuklugunu bilemem ama orta el bandında rampage smx-r90 sector öneririm.Rampageye çok guvvenmesemde kaliteli tuşları var mousenin.16k dpi ı var.Ve dünyanın en iyi sensörüne sahip.200tl

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...re-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,709628745.html
bende kablosuzu var gayet güzel

Herkese cevaplarınız için teşekkür ederim, hyperx surge mouseunu almaya karar verdim bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,686
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri