Neler Yeni

Kaliteli,sağlam uzun ömürlü e-sigara arıyorum destek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tarık
Bütçe
2500
Selamlar arkadaşlar, bu işi iyi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim, sağlam bir cihaz 50w max 80w , 4-5ml tüp kapasitesi ve kaliteli malzemeye sahip bir ürün arıyorum ve aynı şekilde likit,

Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, sağlam sitede önerilerine açığım iyi forumlar.

NespaY

80+ Silver
Selamlar arkadaşlar, bu işi iyi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim, sağlam bir cihaz 50w max 80w , 4-5ml tüp kapasitesi ve kaliteli malzemeye sahip bir ürün arıyorum ve aynı şekilde likit,

Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, sağlam sitede önerilerine açığım iyi forumlar.
Smok nord 5

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Emre

Smok Nord 5 kullanıyordum şarjı iyi gidiyor iş yapan bir cihaz, yanlış hatırlamıyorsam 80w’a kadar çıkıyor ayrıca coil değiştirip daha düşük wattda kullanabilirsin. Meraktan almıştım 6 aydır evde yatıyor ilgilenirsen çok uyguna bırakabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum , nereden alabilirim sana zahmet söyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Smok Nord 5 kullanıyordum şarjı iyi gidiyor iş yapan bir cihaz, yanlış hatırlamıyorsam 80w’a kadar çıkıyor ayrıca coil değiştirip daha düşük wattda kullanabilirsin. Meraktan almıştım 6 aydır evde yatıyor ilgilenirsen çok uyguna bırakabilirim
Kankam 0 arıyorum teşekkür ettim

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Emre
Dostum , nereden alabilirim sana zahmet söyler misin

Kankam 0 arıyorum teşekkür ettim
etrafında tobacco shop var ise oralarda satan oluyor. Onun dışında ise internetten alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tarık
etrafında tobacco shop var ise oralarda satan oluyor. Onun dışında ise internetten alabilirsin
Teşekkür ettim dostum güvenilir site biliyorsan paylaşırsan sevinirim

NespaY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tarık
Nerede yaşıyorsun İstanbul mu?

İnternetten almanı önermem.
Tekirdağ fakat siparişi vermiş bulundum yorumları falan okudum yt de takip ettiğim uzun soluklu 3 4 yıldır video çeken bunlarla ilgili bir kanalın tavsiye ettiği siteden aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,456
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom