Neler Yeni

Kaliteli sistemi yoksa markası belli olmayan sistem üst düzey performansmı?

İSS YNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail YONCA
Kaliteli sistem toplayıp yüksek fiyat düşük performansmı , markası belli olmayan sistem toplayıp düşük fiyat yüksek performansmı ?
Sistem topluyorum asus msi markalı bana palit galax marka öneriyolar daha ucuza gelir diye sizce hangisi mantıklı.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Kaliteli sistem toplayıp yüksek fiyat düşük performansmı , markası belli olmayan sistem toplayıp düşük fiyat yüksek performansmı ?
Sistem topluyorum asus msi markalı bana palit galax marka öneriyolar daha ucuza gelir diye sizce hangisi mantıklı.
Palit ve galax da gayet sağlam markalar, kesinlikle yüksek performans

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
markası belli olmayan kartlar dediğin yurtdışında oldukça popülerler ve yaygın bir şekilde kullanılıyor ülkemizde sadece msi asus ve gigabyte bulunduğu için diğerleri markasız gibi geliyor ama gayet kaliteli düzgün markalar

İSS YNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail YONCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asus ve msi markayla kıyaslanırmı sizce

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
size göre xfx de mi kalitesiz mi?

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
markası belli olmayan kartlar dediğin yurtdışında oldukça popülerler ve yaygın bir şekilde kullanılıyor ülkemizde sadece msi asus ve gigabyte bulunduğu için diğerleri markasız gibi geliyor ama gayet kaliteli düzgün markalar
yabancı forumlara bakarsan biraz dediğimi anlayacaksın bu markasız dediğin firmaların bazıları asus ve msi gibi kartlardan daha iyi modelleri var palit gamerock gibi

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Palit, Galax Inno3d kalitesiz değil yalnız. Onlar gayet güzel ürünler piyasaya süren markalar

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
ucuz al daha yüksek performans tabi.
bu arada galax palit inno3d markası belli olmayan kartlar değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom