ananas_suyu
80+ Bronze
Arkadaşlar mouse alicamda böyle fiyatı çok uçuk olmayan 500tl geçmesin kaliteli mouse önerir misiniz? oynadığım oyunlar genelde FPS türüdür
asus tuf gaming m3, kendim de kullanıyorum, süper.Arkadaşlar mouse alicamda böyle fiyatı çok uçuk olmayan 500tl geçmesin kaliteli mouse önerir misiniz? oynadığım oyunlar genelde FPS türüdür
Knk bunun minisi Side var arasında ne gibi farklar var fiyat farkı baya bı varda ondan sordumRazer deathadder v2 diyorum başka mouse bakmana gerek yok ama çok istiyorsan bak bence bu bütçelerde alınabilecek bana göre en iyi mouse.
Minisi bayağı küçük, eli küçükler için.Knk bunun minisi Side var arasında ne gibi farklar var fiyat farkı baya bı varda ondan sordum
elin çok kücükse alabilirsin ama orta veya büyükse eline küçük gelir sen dediğim mouse u düşün incelemelerine bak hatta mağaza varsa yasadığın yerde test edebiliyorsan bak al derimKnk bunun minisi Side var arasında ne gibi farklar var fiyat farkı baya bı varda ondan sordum
hayır v2 bubu nasıl v2 mi bumu ?
Razer Basilisk X RZ01-03150100-R3G1 HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse - MoleculePC
Ürün Detayları Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mousemoleculepc.com