z1 mahveder mahvedersayı dışında da z1i tokatlıyor yere vuruyor çarpıyor bölüyor
yok daha iyisiValla sana güvenerek alıyorum şuan
Malzemesi daha kötü sarj istasyonu + sı var.sayı dışında da z1i tokatlıyor yere vuruyor çarpıyor bölüyor
2 güne stok bile kalmayabilir al gitsin bekleme benceÜrünü at sepete 2 gün dokunma o sırada destekten %20 kupon iste kuponu al mouse için ekstra indirim verirse 600 800 e alırsın.
Çoğu kişi öyle diye diye Pahalıdan aldı.2 güne stok bile kalmayabilir al gitsin bekleme bence
bende aldım en ufak pişman değilimÇoğu kişi öyle diye diye Pahalıdan aldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi pişmanlar kredi bakiyesi istiyorlar
Aerox 3 Wireless, yüksek hassasiyet sunan TrueMove Air sensörü sayesinde özellikle FPS gibi hızlı tepki gerektiren oyunlarda avantaj sağlıyor. Ajazz AJ159 Pro’da ise daha temel bir sensör bulunduğundan aynı hassasiyeti sunamıyor. Aerox 3 ayrıca ultra hafif (66 gram) yapısı sayesinde hızlı hareket imkanı tanırken, 200 saate kadar pil ömrüyle de uzun süre şarj gerektirmeden kullanılabiliyor. Üstelik, suya ve toza dayanıklı IP54 sertifikası ile de daha dayanıklı. Bu yüzden, Aerox 3 performans, hız ve dayanıklılıkta çok daha iyi bir seçim.yok daha iyisi
ChatGPT’ye mi yazdırdın birader? PAW 3395 sensör ne biliyor musun sen? Truemove airmış. berbat bi sensör. pilli mouse mı olurAerox 3 Wireless, yüksek hassasiyet sunan TrueMove Air sensörü sayesinde özellikle FPS gibi hızlı tepki gerektiren oyunlarda avantaj sağlıyor. Ajazz AJ159 Pro’da ise daha temel bir sensör bulunduğundan aynı hassasiyeti sunamıyor. Aerox 3 ayrıca ultra hafif (66 gram) yapısı sayesinde hızlı hareket imkanı tanırken, 200 saate kadar pil ömrüyle de uzun süre şarj gerektirmeden kullanılabiliyor. Üstelik, suya ve toza dayanıklı IP54 sertifikası ile de daha dayanıklı. Bu yüzden, Aerox 3 performans, hız ve dayanıklılıkta çok daha iyi bir seçim.
attığım mouse ın sensörü piyasadaki en iyi sensör ve aerox 3 paw 3311 ayarında bi sensör kullanıyor. o sensörüde paw üretiyor. arada uçurum varAerox 3 Wireless, yüksek hassasiyet sunan TrueMove Air sensörü sayesinde özellikle FPS gibi hızlı tepki gerektiren oyunlarda avantaj sağlıyor. Ajazz AJ159 Pro’da ise daha temel bir sensör bulunduğundan aynı hassasiyeti sunamıyor. Aerox 3 ayrıca ultra hafif (66 gram) yapısı sayesinde hızlı hareket imkanı tanırken, 200 saate kadar pil ömrüyle de uzun süre şarj gerektirmeden kullanılabiliyor. Üstelik, suya ve toza dayanıklı IP54 sertifikası ile de daha dayanıklı. Bu yüzden, Aerox 3 performans, hız ve dayanıklılıkta çok daha iyi bir seçim.
Evet dostum ürünü dost ekibimle tartıştık belirli konularda aerox çok daha üstün bunları kendim yazıp kelime uzunluğu yapmak yerine AI ye anlattirmaya karar verdim teknosadan 1600 TL'ye satılıyor indirimlerle 1300 e kadar iniyor gayet makul ayrıca pilli değil bataryalı bataryada pil diye geçiyor sarj ediliyor dostumChatGPT’ye mi yazdırdın birader? PAW 3395 sensör ne biliyor musun sen? Truemove airmış. berbat bi sensör. pilli mouse mı olur
Dostum benim niye yalan yanlış bilgi paylaşıyorsun yapay zekaya yazdırdığını dilinden bilgi yanlışlığından anladım ama bu mousetaki sensör aeroxu köpeği yaparEvet dostum ürünü dost ekibimle tartıştık belirli konularda aerox çok daha üstün bunları kendim yazıp kelime uzunluğu yapmak yerine AI ye anlattirmaya karar verdim teknosadan 1600 TL'ye satılıyor indirimlerle 1300 e kadar iniyor gayet makul ayrıca pilli değil bataryalı bataryada pil diye geçiyor sarj ediliyor dostum
Piyasadaki en iyi sensör dediğin mousenin vergisiz 800 tl olması mantıksız degilmi sence? Nasıl en iyisi bilader Ajazzın kendisi olsan bu kadar ovmezsin evet fiyatına göre çok sağlam bir mouse ama hafiflik isteyen birisi FPS oyunları oynadığını düşünüyorum ve hafiflik olarak aksiyon hızı olarak çok daha uygundurChatGPT’ye mi yazdırdın birader? PAW 3395 sensör ne biliyor musun sen? Truemove airmış. berbat bi sensör. pilli mouse mı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım mouse ın sensörü piyasadaki en iyi sensör ve aerox 3 paw 3311 ayarında bi sensör kullanıyor. o sensörüde paw üretiyor. arada uçurum var
kendim kullanıyorum kardeş gayette mantıklı türkiyede satılan z1de aynı sensörle yakın fiyatta? steelseries razer logi sizi düdüklüyor sizde arkanızı dönmüşsünüz düdükle beni düdükle beni diyorsunuzPiyasadaki en iyi sensör dediğin mousenin vergisiz 800 tl olması mantıksız degilmi sence? Nasıl en iyisi bilader Ajazzın kendisi olsan bu kadar ovmezsin evet fiyatına göre çok sağlam bir mouse ama hafiflik isteyen birisi FPS oyunları oynadığını düşünüyorum ve hafiflik olarak aksiyon hızı olarak çok daha uygundur