Neler Yeni

Çözüldü✓ Hafif mouse önerisi 1.5k-2k

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Dostum benim niye yalan yanlış bilgi paylaşıyorsun yapay zekaya yazdırdığını dilinden bilgi yanlışlığından anladım ama bu mousetaki sensör aeroxu köpeği yapar
Ürünün üretim
ayrıca 1000hz raporlama aerox
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendim kullanıyorum kardeş gayette mantıklı türkiyede satılan z1de aynı sensörle yakın fiyatta? steelseries razer logi sizi düdüklüyor sizde arkanızı dönmüşsünüz düdükle beni düdükle beni diyorsunuz
Bu ürünün sevdiğim konularından biri su ve toz karşıtı olmasıdır 2 kez üstüne su döküldü devreye gelmesine rağmen oksitlenmedi bile sağlamlık uzun süreli kullanım olarak beğeniyorum steelseriese bir ledimin yazılımda farklı çalıştığını belirttim hiçbirşey istemeden Media Markt ile iletişime geçip 0 ürünümü verdiler bu konudada çok beğeniyorum 3 günde yeni cihaza kavuştum

Ürünün üretim
Bu ürünün sevdiğim konularından biri su ve toz karşıtı olmasıdır 2 kez üstüne su döküldü devreye gelmesine rağmen oksitlenmedi bile sağlamlık uzun süreli kullanım olarak beğeniyorum steelseriese bir ledimin yazılımda farklı çalıştığını belirttim hiçbirşey istemeden Media Markt ile iletişime geçip 0 ürünümü verdiler bu konudada çok beğeniyorum 3 günde yeni cihaza kavuştum
kankam eski teknolojiye 2 3k veremem ben bilgisayar masasına da su dökmüyorum keyfin bilir istiyorsan al ama bu paraya rekabetçi oyunda çok daha avantajım olacak bir ürün tercih ettim çokta mutluyum ölsem daha almam razer logi ss

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
kankam eski teknolojiye 2 3k veremem ben bilgisayar masasına da su dökmüyorum keyfin bilir istiyorsan al ama bu paraya rekabetçi oyunda çok daha avantajım olacak bir ürün tercih ettim çokta mutluyum ölsem daha almam razer logi ss
Eski teknolojiyi anlayamadım ürün 2022 versiyonu bende ürünü 2023 Aralık'ta aldım yazılım olarak çok tatmin ediyor ürünün garanti sistemide ayrı bir iyiydi wl mouse sword x alan dostum oldu hissiyatlari çok benzerdi ki bende maaş yatınca sword x alacağım yazılımdaki detaylarda hosuma gidiyor eksi vereceğim tek bir şey var oda görüntü olur toz karşıtı olabilir ancak içindeki devrenin tozlandigini görmek moral bozuyor 😄

Birde ürün teknosada bile 1600 diğer mağazalarda Kasım indirimiyle 1300 e kadar iniyor

Eski teknolojiyi anlayamadım ürün 2022 versiyonu bende ürünü 2023 Aralık'ta aldım yazılım olarak çok tatmin ediyor ürünün garanti sistemide ayrı bir iyiydi wl mouse sword x alan dostum oldu hissiyatlari çok benzerdi ki bende maaş yatınca sword x alacağım yazılımdaki detaylarda hosuma gidiyor eksi vereceğim tek bir şey var oda görüntü olur toz karşıtı olabilir ancak içindeki devrenin tozlandigini görmek moral bozuyor 😄
2022 üretim üründe trumove air var işte sen düşün 500 liraya satılan prime+ ta bile daha iyi sensör vardı

Birde ürün teknosada bile 1600 diğer mağazalarda Kasım indirimiyle 1300 e kadar iniyor
değmez dostum değmezz bu paraya 159pro varken

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
sıkıntılı işte herkesi kendisi gibi zaten ucuz olan ürünü 5 kurula getirmesi gerektiğini sanıyor
Görmeden admin yok etmiş üüyeyi sağolsun

Niye almıyor hocam?
Hemen alıcağını söyledi, 1400tl ye almak varken yarı fiyatına aldırmak istedim. Diğer ismi indirim canavarı olup kazık yemeyi seven eleman bana laf yapıyor. 159 Pro 2 indirim ile çok rahat 800 den ucuza alınabiliyor. Yorulmuyorsun 2 3 desteğe kupon ver yazıyorsun o sırada sepette ürünü bekletiyorsun tak yarı fiyatına mouse almış oluyor. Birilerini düşünmek suç olmuş direkt 1400 e alsın sonra ucuza alanaları görünce pişman olur banane zaten.

Top Bottom