Neler Yeni

Kaliteli USB 3.1 Çoklayıcı Önerisi

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Arkadaşlar iyi günler. Laptopumda 2 adet soket var. Yetersiz kalıyor. Bu yüzden çoklayıcı arıyorum. Önerebileceğiniz kaliteli şeyler var mı? Hatta girişi USB ama bilgisayara takılan tarafı Type-C şeklinde olursa çok daha güzel olur. Bir de çok pahalı olmasa güzel olur. Şöyle 40 50TL gibi yeterli.

Önceden kullandığım bir üründü öneririm. (2.0)
2.0 bende de var ama bir sıkıntısı var. Ben bilgisayara bağladığım zaman soğutucuyu takıyorum, ışığı yansa da fanları dönmüyor. Gamakay'ı bağlıyorum klavye sapıtıyor. Fareyi takıyorum bi süre sonra çalışmamaya başlıyor. O yüzden ya bendeki alet bozuk, ya da 2.0 ın yetersiz kaldığı düşüncesine vardım. Sence ?

2.0 bende de var ama bir sıkıntısı var. Ben bilgisayara bağladığım zaman soğutucuyu takıyorum, ışığı yansa da fanları dönmüyor. Gamakay'ı bağlıyorum klavye sapıtıyor. Fareyi takıyorum bi süre sonra çalışmamaya başlıyor. O yüzden ya bendeki alet bozuk, ya da 2.0 ın yetersiz kaldığı düşüncesine vardım. Sence ?
Büyük ihtimal 2.0 yetersiz kalıyor. Çünkü bende de öyleydi kulaklığı bağlıyordum ışığı yanmıyordu.

Önceden kullandığım bir üründü öneririm. (2.0)
Aynısı bende var ışıklı kulaklığımı çok güzel çalıştırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar iyi günler. Laptopumda 2 adet soket var. Yetersiz kalıyor. Bu yüzden çoklayıcı arıyorum. Önerebileceğiniz kaliteli şeyler var mı? Hatta girişi USB ama bilgisayara takılan tarafı Type-C şeklinde olursa çok daha güzel olur. Bir de çok pahalı olmasa güzel olur. Şöyle 40 50TL gibi yeterli.
Hocam dandik ama 50 tl ye en iyisi bu.

En iyi cevap alabilirmiyim 👉👈🥺

Son düzenleme:
Aynısı bende var ışıklı kulaklığımı çok güzel çalıştırıyor.

Hocam dandik ama 50 TL ye en iyisi bu.
Sizce bu nasıldır? Ayrıca bunda 3.0 olarak yazıyor ama açıklamasında "3.1, 3.0 ve 2.0 ile uyumludur" diye yazıyor. Ne düşünüyorsunuz?

Sizce bu nasıldır? Ayrıca bunda 3.0 olarak yazıyor ama açıklamasında "3.1, 3.0 ve 2.0 ile uyumludur" diye yazıyor. Ne düşünüyorsunuz?
Daha kaliteli duruyor. Açıklamasında yazdığı şey saçma olmuş çünkü bütün çoklayıcılar ve girişler 3.1, 3.0 ve 2.0 ile uyumludur.

Daha kaliteli duruyor. Açıklamasında yazdığı şey saçma olmuş çünkü bütün çoklayıcılar ve girişler 3.1, 3.0 ve 2.0 ile uyumludur.
Bu Alfais olanı alayım diyorum o zaman ya. Saolun. Duruma göre ayar çekeriz.

Fakat trendyol önermem
Burdan satıcının yorumlarını okuyup alabilirsiniz.

Bu Alfais olanı alayım diyorum o zaman ya. Saolun. Duruma göre ayar çekeriz.
Yorumlar iyi burdan alabilirsiniz.

Ürünler aynı değil. Bu farklı bir model.
Çok pardon.

Trendyol da yorumlar iyi ise ordan alın başka yerde bulamadım.

Hocam buldum.

Yorumlar iyi burdan alabilirsiniz.

Çok pardon.

Trendyol da yorumlar iyi ise ordan alın başka yerde bulamadım.

Hocam buldum.
Saolun uğraştığınız için. Aklımda çok deli sorular var. Yanıtlarını arıyorum şuan gider ayak size de sorayım :D Mesela bu 3.0 çoklayıcıya 3.1 klavye ve 3.1 fare taksam ikisi de sorunsuz çalışır mı? Yoksa ikisi de 3.1 olduğu için sağladığı güç yetersiz mi kalır?

Saolun uğraştığınız için. Aklımda çok deli sorular var. Yanıtlarını arıyorum şuan gider ayak size de sorayım :D Mesela bu 3.0 çoklayıcıya 3.1 klavye ve 3.1 fare taksam ikisi de sorunsuz çalışır mı? Yoksa ikisi de 3.1 olduğu için sağladığı güç yetersiz mi kalır?
Hocam tek fark arabirim hızı 3.1 klavyeyi 3.0 a takarsan sorunsuz çalışır ama 3.1 değilde 3.0 mış gibi çalışır. Hiç bir sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,200
Üyeler
173,330
Son üye
DefacerFounder
Geri