Neler Yeni

Kaliteli Uygun Spor Ayakkabı Önerisi?

uydu3

80+ Silver
40 numara giyiyorum ayakkabının ucu biraz geniş olursa güzel olur spor ayakkabı arıyorum belirli bütçem yok fakat 500tl bile benim için çok zorlamak olur bir kaç bulduğum ayakkabıyı atacağım bu ayakkabılar nasıldır başka ayakkabı öneriniz varsa atarsanız sevinirim siyah beyaz ayakkabıları seviyorum

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Yavuz
Lumberjackler kaliteli ve uygun bak istersen.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
40 numara giyiyorum ayakkabının ucu biraz geniş olursa güzel olur spor ayakkabı arıyorum belirli bütçem yok fakat 500tl bile benim için çok zorlamak olur bir kaç bulduğum ayakkabıyı atacağım bu ayakkabılar nasıldır başka ayakkabı öneriniz varsa atarsanız sevinirim siyah beyaz ayakkabıları seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

uydu3

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam attıklarım nasıl bilginiz var mı özellikle puma taperi almayı düşünüyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
hocam reebok ayakkabım var hafızalı köpük olduğu için memnunum sizde varsa hafızalı köpüklüleri tercih etmenizi öneririm

uydu3

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
2. olanın ön tarafı sıkıyor biraz denemiştim ona göre alırsın kalıbını.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Nrgy comet modelini 2 sene önce aldım ve hala giyiyorum. Çok rahat bir ayakkabı. Sadece topuk kısmı iç taraftan aşındı (bence normal) başka bir şeyi yok, sapasağlam. Ben 200 liraya almıştım.

uydu3

80+ Silver

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Hocam attığınız modeller çok güzel fakat şöyle bir sıkıntı söz konusu
ben kendim daha önce gittiğim ve incelediğim için söylüyorum
internet ortamında çok iyi görünüyor evet ama ayakkabıların çoğu replika veya tr 'de üretilmiş
yani bunlar nedemek oluyor anlatayım krndim denk geldiği her fırsatta instreet ve flo mağazalarına girip adidias,nike ve puma ürünleri inceliyorum. Yumuşacık olması gereken tabanları çok sert ve kalitesiz bir malzeme oluyor. Ayrıca etikete bakıyorum Tr yazıyor. Tr olması sıkıntı değil fakat vietnam ve çin de üretilenlere göre çok fazla hata ve malzeme kalitesizliği mevcut
Yanlış anlaşılmasın bu söylediklerim her flo veya instreet için geçerli değil. Durum bundan ibaret
Sana en iyi önerim nike factory store olacaktır. Eğer şehrinde nike fabrika satış merkezi varsa piyasadan daha ucuza orijinal ve kaliteli ürünleri oradan alabilirsin.

uydu3

80+ Silver
Hocam attığınız modeller çok güzel fakat şöyle bir sıkıntı söz konusu
ben kendim daha önce gittiğim ve incelediğim için söylüyorum
internet ortamında çok iyi görünüyor evet ama ayakkabıların çoğu replika veya tr 'de üretilmiş
yani bunlar nedemek oluyor anlatayım krndim denk geldiği her fırsatta instreet ve flo mağazalarına girip adidias,nike ve puma ürünleri inceliyorum. Yumuşacık olması gereken tabanları çok sert ve kalitesiz bir malzeme oluyor. Ayrıca etikete bakıyorum Tr yazıyor. Tr olması sıkıntı değil fakat vietnam ve çin de üretilenlere göre çok fazla hata ve malzeme kalitesizliği mevcut
Yanlış anlaşılmasın bu söylediklerim her flo veya instreet için geçerli değil. Durum bundan ibaret
Sana en iyi önerim nike factory store olacaktır. Eğer şehrinde nike fabrika satış merkezi varsa piyasadan daha ucuza orijinal ve kaliteli ürünleri oradan alabilirsin.
Ankara'da varmış bir tane gidebilirim ama en ucuz 800'den vs başlıyorsa boşa gitmiş olurum açıkçası

Top Bottom