Neler Yeni

Kalori açığına rağmen kilonun gitmemesi

zawgatron

80+
Gerçekten zoruma gidiyor zoruna giden şey ise metabolizmanın yavaş olması. Hızlanmıyor arkadaş yiyor almıyor ben yesem alıyorum bu bahane değil. Gün içinde aynı şeyi yesek bile o almaz ben, alırım kalori açığı bırakmama rağmen gitmiyor yani çok zor gidiyor. Kilo almak daha zor diyorlar kusasıya kadar yiyor almıyor tam tersi aç kalıp o mental zorluğu yaşamak daha zor kilo alırken en azından toksun kafam bozuldu böyle mideye de. Allah'a şükür kütlem var ama amaç yağ yakmak ek olarak sigara içiyorum sigara tam tersi kilo verdirtir diyorlar ama olmuyor ama bunun için içmiyorum ve bırakacağım yakında.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sadece kalori açığıyla olacak iş değil zaten. Düzenli egzersiz ile desteklemen lazım. Bol bol kardiyo yaparak metabolizmanı hızlandırman lazım. Ayrıca hormonal bozukluklar da kilo vermeni engelliyor olabilir .Ger.ekten kilo vermeye kararlısan kend ibaşına hareket etmek yerine bir diyetisyene başvur. O sana gerekli testleri yapar zaten.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kadir
Her hafta aç karnına tartılman lazım ve eğer kilo veremediysen 300 kalori düşür kilo aldıysan 500 kalori düşür eğer tartidaki değer düşmüşse mevcut kaloriden devam et 2 haftada bir 100 kalori kıs

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,385
İsim
Hakan
Sadece kalori acıgı yetersiz kalır kardiyo ve ağırlık antremanı yapmalısınız.

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mert
Tek öğün ye o zaman verirsin birde güne 1 saat kardiyo yapmaya bak

Top Bottom