Neler Yeni

KANAL TEDAVİSİ YAPTIRDIM SONRASI

socefoh4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
socefoh
arkadaşlar geçen hafta çarşamba akşamı kanal tedavisi yaptırdım doktor 2 seans yapacaz dedi ilk seansta gecici dolgu yapacam 2. seansta kalıcı olacak dedi cumartesi günü 3 gün önce 2. seansa gittim ve yaptırdım doktor ilaçlar vermişti onları kullan dedi ve ağrı olmaz birdaha dedi ama yemek yerken kanalın olduğu bolgede yiyemiyorum ağrı oluyor normal mı sizce bu durum yardımcı olur musunuz

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dolgu sonrası falan bir süre o kısımlarda ağrı olması normal. 2 haftaya bir şey kalmaz. Diş teli tedavisi falan da öyledir. İlk günlerin çok sancılı geçer sonra alışırsın.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Erdem
arkadaşlar geçen hafta çarşamba akşamı kanal tedavisi yaptırdım doktor 2 seans yapacaz dedi ilk seansta gecici dolgu yapacam 2. seansta kalıcı olacak dedi cumartesi günü 3 gün önce 2. seansa gittim ve yaptırdım doktor ilaçlar vermişti onları kullan dedi ve ağrı olmaz birdaha dedi ama yemek yerken kanalın olduğu bolgede yiyemiyorum ağrı oluyor normal mı sizce bu durum yardımcı olur musunuz
Alışma süreci var 3 4 ay bu ay lardan sonra rağat yersin dolgunun tam oturması için . Sağlıklı taraftan yemeyi çalışın

socefoh4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
socefoh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alışma süreci var 3 4 ay bu ay lardan sonra rağat yersin dolgunun tam oturması için . Sağlıklı taraftan yemeyi çalışın
hocam kanalı sol dişe yaptım üst 3 4 ay boyunca sağ tarafımla mı yiyeyim kanalın olduğu kısımda yememeye mı çalışayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolgu sonrası falan bir süre o kısımlarda ağrı olması normal. 2 haftaya bir şey kalmaz. Diş teli tedavisi falan da öyledir. İlk günlerin çok sancılı geçer sonra alışırsın.
tşk

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Erdem
hocam kanalı sol dişe yaptım üst 3 4 ay boyunca sağ tarafımla mı yiyeyim kanalın olduğu kısımda yememeye mı çalışayım

tşk
Hocam yiyecek sın tabi ben kanal tedavi oldum sağ arka dan 2 3 ay soldan yedim günlük hayattımı hiç etkilemedi o süre içinde daha sağlam dolgu oldu 4 yıldır döngüyü kulanıyorum bir şey yok size kalmış bir şey

Hocam yiyecek sın tabi ben kanal tedavi oldum sağ arka dan 2 3 ay soldan yedim günlük hayattımı hiç etkilemedi o süre içinde daha sağlam dolgu oldu 4 yıldır döngüyü kulanıyorum bir şey yok size kalmış bir şey
Benim tavsiyem ilk 2 3 ay içerisinde dolgıya baskı uygulamamak

Clayz

80+ Silver
hocam toplam kac k ya denk geldı ve kac tane dısınızı yaptırdınız

socefoh4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
socefoh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Benim tavsiyem ilk 2 3 ay içerisinde dolgıya baskı uygulamamak

hocam toplam kac k ya denk geldı ve kac tane dısınızı yaptırdınız
1 tane yaptırdım 3.5k verdim hocam

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru