Neler Yeni

Kanalda Monster Notebook İncelemesi Neden Yok ?

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki zaman içerisinde Monster Notebook almayı düşünüyorum.Fakat dikkatimi çeken bir şey oldu.Abdullah abi kanalda hiç Monster Notebook incelemesi yapmamış.Görürse kendiside cevaplarsa çok sevinirim.Ürünler sıkıntılı mı yoksa Abdullah abi mevzulu mu ? :D @Abdullah Hacıgül

Minimum RTX 2060 GPU'lu bir cihaz almayı düşünüyorum.Monster nispeten daha ucuz diğer 2060 cihazlara göre.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kanka intelin 10. nesiliyle ne alakası var konun ? Anlamıyom seni.
anlamayana anlatacak kadar uğraşamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne dediğini hala anlamayan sadece ben miyim ? Bak şimdi adım adım gidelim.
1 - Abdullah Hacıgül 10. Nesili eleştirdi evet , ama inceliyor.
2 - Sadece Monster sponsor değil , yani bi zahmet biliyor herkes.
Buraya kadar çok iyiyiz bozma.
3 - Konu içeriğine bak.
4 - Ben arkadaşa cevap niteliğinde atmıştım o videoyu. Yani öncesini bilemem fakat şuan monster ile çalışmayabilir çünkü biraz sert tepki vermiş.
Anladın mı ?
Hee şimdi anladım pardon. Birde telefondan yazıyorum otomatik düzeltmeye sinirlendim

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
anlamayana anlatacak kadar uğraşamam.
Çok üzülürüm gerçekten nolur anlat bak burda hepimiz tir tir titredik kolonya gelsede anlatsa diye :( Ne yaşıyon allah aşkına

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok üzülürüm gerçekten nolur anlat bak burda hepimiz tir tir titredik kolonya gelsede anlatsa diye :( Ne yaşıyon allah aşkına
Allahın A sı büyük yazılır 😠😠😠😠😠

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alakası bile yok. 10. nesil çıktığında inteli nasıl gömdü? Ama hala inceliyor. Sadece monster sponsor değil.
İzlediğin şeyleri doğru anlamaya çalış yoksa yorumunda olduğu gibi saçma sapan sonuçlar ortaya çıkıyor.

Rammstein

80+ Silver
Niye oyun oynadığınız videoyu attınız? Dünyada insanlar bilgisayarlarıyla sadece oyun oynamaz. Render Unity gibi programlar da kullanırlar. Render testlerinde 4 dakikalık olsa da bir fark var. Evet biliyorum 4 dakika çok ama çok kısa bir süre ama arada fiyat farkı da var.
Adam kitlesine yönelik çekmiş videoyu, @Abdullah Hacıgül ün kitlesine baktığında çoğu oyun amaçlı kullanıyor. Render testi isteyen kesim çoğunlukta olsa ona göre video çekerdi. Videonun da bir yerde iyi izlenmesi için kitle analizini iyi yapması ve ona göre video yapması lazım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Niye oyun oynadığınız videoyu attınız? Dünyada insanlar bilgisayarlarıyla sadece oyun oynamaz. Render Unity gibi programlar da kullanırlar. Render testlerinde 4 dakikalık olsa da bir fark var. Evet biliyorum 4 dakika çok ama çok kısa bir süre ama arada fiyat farkı da var.
Videoyu izle gereksiz yorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,468
Üyeler
167,658
Son üye
kvothe03
Top Bottom