Neler Yeni

Kanalımız Hakkında Önerileriniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Taha Ural
Arkadaşlar kanalımızı burda paylaşıyorum çünkü eleştirilecek bir ortam oluşabilir Kanalımızin eksiği varsa yazarsanız çok iyi olur eleştirileriniz bizim için önemli.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Sefa
Intro çok sesli( Ki bence intro olmasa da olur. Enis hocanınki gibi ortadan giren kısacık bir intro benim daha çok hoşuma gidiyor. Başta videodaki bazı kısımlar parça parça verilip intro girip sonra kesintisiz videoya geçmek daha mantıklı bence.)
Senin sesin çok geliyor ve kalitesiz. Düzgün bir mikrofon alıp ses seviyesini de biraz düşürmek gerekir.
Son videonu 1 dakika izleyip bu yorumları yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammed Can ABLAY
pubg çekeceksen mobile veya lite fazla çekmeni önermem ara sıra atarsın ama çoğunlukla steam pubg çek. mikrofonda ufak bir sıkıntı var yankılanıyor gibi onuda düzeltirsen sen baya gelişirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Taha Ural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mikrofon alacağım sıkıntılı bir mikrofon biliyorum. O dediğini "To be Continued" şeklinde yapacağız şuan çalışıyorum ona. Teşekkürler yorumların için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Taha Ural
pubg çekeceksen mobile veya lite fazla çekmeni önermem ara sıra atarsın ama çoğunlukla steam pubg çek. mikrofonda ufak bir sıkıntı var yankılanıyor gibi onuda düzeltirsen sen baya gelişirsin.
Mikrofon dediğim gibi değişecek onun dışında Steam PUBG'de ara ara atıyoruz. Teşekkürler yorumların için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Taha Ural
Bu arada 70TL'ye kadar mikrofon önerebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,375
Üyeler
169,710
Son üye
erkanha
Top Bottom