Molotof atsın direkt daha dikkat çeker.Kıza bir şey soracakmış gibi yanına git, sonra kızın kafasına şaplak at. Her zaman sonraki hareketi tahmin edilemeyen alfa ol. Zaten bu şekilde kızın dikkatini çekeceksindir.
Şu tarifeyi deneAynen hocam ilk 1 levellikleri kesip 50 levele dalıyoruz
Ben kizlarin gercek olmadigini dusunuyorum onlar aslinda npc ve hedef saptirip dikkat dagitmak icin varlar sosyal medyada birsuru guzel kiz goruyorum ama gercek hayatta hic gormedim ben varliklarindan suphe duyuyorum eger gercekten boyle kizlar varsa nerede oturuyorlar ne yapiyorlar ne yiyorlar ne iciyorlar bu sorularin hepsi cevapsiz cunku onlar gercek degil hayal urununden ibaret cok anlama diye acik dunyayada 2-3 npc spawnliyorlar (ozellikle belediye otobuslerine) ama hicbiri konusmayi dahi bilmiyor eger onlarla iletisim kurabilirsek evrenin siralarini aciga cikarabiliriz.Arkadaşlar dersshaneye gidiyorum derslerim güzel yeni başladık işte bir kız var direk aşık oldum herhalde aklımdan çıkmıyor arkadaşım pek onunda yok fakat ismini sorduğumda cevap vermedi böyle kızlara nasıl yaklaşmalıyım? Bir kaç kız reddettim eskinden boş iş derdim herkes yok tavlamayı bilirsin diye bana soruyor arkadaşlar hiç bir bilgim yok ne
Brom öyleyse o sugar daddy seviyor ama arkadaş olabilirsinSarışın.
O kızlar zengin erkeklerin köpeği dostum oralarda geziyor gormemen normalBen kizlarin gercek olmadigini dusunuyorum onlar aslinda npc ve hedef saptirip dikkat dagitmak icin varlar sosyal medyada birsuru guzel kiz goruyorum ama gercek hayatta hic gormedim ben varliklarindan suphe duyuyorum eger gercekten boyle kizlar varsa nerede oturuyorlar ne yapiyorlar ne yiyorlar ne iciyorlar bu sorularin hepsi cevapsiz cunku onlar gercek degil hayal urununden ibaret cok anlama diye acik dunyayada 2-3 npc spawnliyorlar (ozellikle belediye otobuslerine) ama hicbiri konusmayi dahi bilmiyor eger onlarla iletisim kurabilirsek evrenin siralarini aciga cikarabiliriz.
naber nasılsın burnun kapıya kısılsın diye başlasın o zamanGit kızla konuş selam nasılsın de muhabbeti akışına bırak