Kapandı Silinebilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
23
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Konu'nun dışına çıkılmaya başladığı için kapatıyorum.

Son düzenleme:
1725610808988.png

KARDEŞİM ADAM ALMAN VATANDAŞIYMIŞ. LÜTFEN BU TÜR IRKÇI GÖNDERİMLER YAPMAYALIM. ADMİN KARDEŞİM ŞU ADAMI ANAYASAMIZIN 10. MADDESİNİ VE FORUMUN BİR ÇOK KURALINIDA İHLAL ETTİĞİNDEN DOLAYI CEZA ALMASINI TALEP EDİYORUM (!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)

KARDEŞİM ADAM ALMAN VATANDAŞIYMIŞ. LÜTFEN BU TÜR IRKÇI GÖNDERİMLER YAPMAYALIM. ADMİN KARDEŞİM ŞU ADAMI ANAYASAMIZIN 10. MADDESİNİ VE FORUMUN BİR ÇOK KURALINIDA İHLAL ETTİĞİNDEN DOLAYI CEZA ALMASINI TALEP EDİYORUM (!)

(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
Yani önceden ne zannetiniz bilmiyorum ama mültecilerede saygım var. İyi insanda var sonuçta doktara gittiğinde seninle iyi bir şekilde ilgilenen kişi de suriyeli olabilir. Yani sıkıntılı insanlar var diye hepsine laf atmak doğru olmaz.

Konu'dan da saptık neyse hesap açmanın bir yolu yok herhalde.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam

Uza

Yani önceden ne zannetiniz bilmiyorum ama mültecilerede saygım var. İyi insanda var sonuçta doktara gittiğinde seninle iyi bir şekilde ilgilenen kişi de suriyeli olabilir. Yani sıkıntılı insanlar var diye hepsine laf atmak doğru olmaz.

Konu'dan da saptık neyse hesap açmanın bir yolu yok herhalde.
Gel türkiyedekileri gör. Aldınız iyileri.konuşuyorsun

aha da trump çı birde banlayın :P

Uza

Gel türkiyedekileri gör. Aldınız iyileri.konuşuyorsun
Türkiye'de bizzat kendim de gittim. Bu iş biraz da nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun sen hep sadece mülteciler hakkında kötü bir düşünce barındırmak istiyorsan doğal olarak onları istemezsin zaten.

Uygunsuz davranış
Türkiye'de bizzat kendim de gittim. Bu iş biraz da nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun sen hep sadece mülteciler hakkında kötü bir düşünce barındırmak istiyorsan doğal olarak onları istemezsin zaten.
uza la

Sen uza la 1- Tartışmak nedir bilmiyorsun tartışılan bir konuda uza la diyerek kaçmak 15 yaşında felansin herhalde.
2- Vatandaşı olduğun ülkenin anayasasının 10. Maddesini çiğneyerek bir suç işliyorsun.
3- İnsanlarla nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun. Gerçekten acınacak haldesin.

Sen şimdi hatanı görüp kabullenmek yerine üste de çıkmaya çalışacaksın bakalım nasıl komedi çıkacak.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri