Yardım Kapandi

Beyler her şey okey de şeyi anlamıyorum senin hesabına girip arkadaşlarını nasıl engelliyor bu demek değil mi zaten senin şifreni kullanıcını adını herşeyini biliyor sadece itemleri almak için onaylanılacak pc yada telefon onayı için seni kandırıyo olay bumudur öteki türlü senden arkadaşlarını nasıl engelleyecek her türlü şifreni vs falan biliyor demektir değil mi bu bilen arkadaş aydınlatabilir mi
itemleri kendisi atsa onayayamaz çünkü mobil doğrulayıcı vs vs lazım ama hesapla oynayıp manipüle edebildiği için kandırıp kendi eliyle attırmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gercekten edinebilecegim en pahali tecrube oldu bu bana
sagolasin <3
malın gideceği varmış gitmiş kardeşim takma kafana canına değsin boşver hepimizin ***** anları oluyor misal ben geçen Türktelekom internet kaydı yaptırmak için fake siteye tel no bıraktım herifler beni 545 li numarayla aramasına rağmen anlamadım az kalsın taahüt imzalıyordum domaltacaktı herifler beni son anda çaktım

Özellikle knife olan hesapları ayıklıyor bunlar dostlar 50 doları geçen envanteriniz varsa profili vs gizleyin cs kumar sitelerine girmeyin trade linklerinizi ve api keyinizi değiştirin ve hiç bir siteye girmeyin şifrenizide fiziksel olarak tutun ve tamen kuralla uygun rastgele harflerden vs oluşsun

Son düzenleme:
gercekten edinebilecegim en pahali tecrube oldu bu bana
sagolasin <3
''en pahali tecrube'' Kaç yaşındasın büyük bir laf dediğin. Tarayıcımda bile steam açık değil artık sadece uygulamasından kullanıyorum. Sana da tavsiye edebilirim başka şeyler yaşamaman adına. 2 kez hesabım çalındı itemler gitti ban yenildi ama üstünden o kadar yıl geçti artık hiç bir şeye para vermiyorum daha rahatım :D . Pahada pahalı ama gerçekten değeri olmayan şeyler şimdi üzülmen hayıflanman doğal. Kafanı dağıt ailenle aran iyiyse onlarla vakit geçirmeye bak. Arkadaş ortamın sağlamsa onlara de dalga geçmezlerse onlarla vakit geçir. Hayat devam ediyor.

Geçmiş olsun

itemleri kendisi atsa onayayamaz çünkü mobil doğrulayıcı vs vs lazım ama hesapla oynayıp manipüle edebildiği için kandırıp kendi eliyle attırmış

malın gideceği varmış gitmiş kardeşim takma kafana canına değsin boşver hepimizin ***** anları oluyor misal ben geçen Türktelekom internet kaydı yaptırmak için fake siteye tel no bıraktım herifler beni 545 li numarayla aramasına rağmen anlamadım az kalsın taahüt imzalıyordum domaltacaktı herifler beni son anda çaktım

Özellikle knife olan hesapları ayıklıyor bunlar dostlar 50 doları geçen envanteriniz varsa profili vs gizleyin cs kumar sitelerine girmeyin trade linklerinizi ve api keyinizi değiştirin ve hiç bir siteye girmeyin şifrenizide fiziksel olarak tutun ve tamen kuralla uygun rastgele harflerden vs oluşsun
haklisin gercekten tesekkur ederim varolun <3

bugun oyundan ciktiktan sonra bi anda butun arkadaslarimin gozukmedigini fark ettim herkes engellenmisti (ben yapmadim) sonra steam destek gibi gozuken steam logolu birisi yazdi (ilk 2 gorsel) sonrasinda hesap dogrulamasi yapacagindan dolayi envanterimi baska bi hesabima atmami istedi ama herkes engelli oldugundan guvndigin bir hesap varmi diye sordu bende kasarli tost adinda farkli yan hesabima atayim dedim ismini verdim sonra onun engelini acmis olarak gozuktu o yuzden steam yetkilisi olmadigi aklima bile gelmedi hesabimi yonetiyordu 5 tane ip adres vermisti e postami soylemisti ve ilk defa boyle bir sorunla karsilasmistim sonra esyalarimi KENDI YAN HESABIMA gonderdim teklif (188 item kukri knife,1cs 1t ajan bircok skin ve sticker) olusturdum telefonuma 2 tane onay geldi profilleri inceledim yil rozeti vs ayniydi ben de bug a girebilecegini dusundum 2. geleni kabul ettim sonra yan hesabima gelmedigini gordum ANA HESABIMDAN takas teklifine bakinca https://steamcommunity.com/profiles/76561199840964624 bu hesaba gittini gordum o anda dank etti hersey ama gercekten ne oldugunu o zamana kadar idraak bile edememistim steam destege yazim hesabini sikayet ettim neler oldugunu hangi itemlerimin calindigini vs yazdim daha ne yapabilirim gram fikrim yok aglayip duruyorum 2 saattir 6-7 senedirli oyunu oynuyorum degerinden cok o itemlerin yarisini kendim toplamistim bicagi kendim ise girip almistim cok buyuk heves edip emek vermistim inanilmaz kirginim hesabim da kitlenmis durumda https://steamcommunity.com/id/vantiemeow/ aciklama kisminda id m gorunuyor sifresini yeniledim ama zaten hesaba girildigine dair hicbir belirti yok hicbir bildirim yok steam guard acik herhangi bi linke vs tiklamadigimdan %100 eminim bana support gibi taklit yapan hesaptan eser bile yok bulamadim ne yapacagimi da tam olarak bilmiyorum cogu yerde itemlerimi geri alamayacagimi soyluyorlar dogru mu bu bi cozumu olabilir mi yardimci olabilecek biri varsa dc hesabim da nick ile ayni

asagida butun elimdeki kanitlar bunlar
Giden itemleri kesinlikle hiçbir şekilde geri alamazsın maalesef.

Hocam konudan bağımsız bu csye pass gelince sana kasadan baya item düşmüştü konunu hatırlıyorum onlar ne kadar kar ettirdi? Yoksa ondan sonra mı bunu yaşadın
Dolandırılma meselesinden 1.5 yıl geçti, o pass ile ilgili de 5 tane bilet aldım ve puanların çoğuyla kasa alıp açtım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,706
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri