DutchVanDerLinde.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
itemleri kendisi atsa onayayamaz çünkü mobil doğrulayıcı vs vs lazım ama hesapla oynayıp manipüle edebildiği için kandırıp kendi eliyle attırmışBeyler her şey okey de şeyi anlamıyorum senin hesabına girip arkadaşlarını nasıl engelliyor bu demek değil mi zaten senin şifreni kullanıcını adını herşeyini biliyor sadece itemleri almak için onaylanılacak pc yada telefon onayı için seni kandırıyo olay bumudur öteki türlü senden arkadaşlarını nasıl engelleyecek her türlü şifreni vs falan biliyor demektir değil mi bu bilen arkadaş aydınlatabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
malın gideceği varmış gitmiş kardeşim takma kafana canına değsin boşver hepimizin ***** anları oluyor misal ben geçen Türktelekom internet kaydı yaptırmak için fake siteye tel no bıraktım herifler beni 545 li numarayla aramasına rağmen anlamadım az kalsın taahüt imzalıyordum domaltacaktı herifler beni son anda çaktımgercekten edinebilecegim en pahali tecrube oldu bu bana
sagolasin <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikle knife olan hesapları ayıklıyor bunlar dostlar 50 doları geçen envanteriniz varsa profili vs gizleyin cs kumar sitelerine girmeyin trade linklerinizi ve api keyinizi değiştirin ve hiç bir siteye girmeyin şifrenizide fiziksel olarak tutun ve tamen kuralla uygun rastgele harflerden vs oluşsun
Son düzenleme: