Neler Yeni

Kapsül kahveler cidden güzel mi

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan
Kapsül kahve tad olarak diğer kahvelere göre nasıl fiyat olarak biraz pahalı kapsül kahve makinesi almaya değer mi asıl sorum 1 kapsülden kaç bardak kahve çıkar

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
1 kapsülden 1 fincan kahve çıkıyor. Pahalı açıkçası, çok güzel aromaları falan da var ama ona harcadığın para senin için sorun olabilecekse ya da her canın istediğinde içemeyeceksen gerek yok. Filtre kahve makinesi ve french press de günlük hayat için gayet lezzetli kahveler ortaya çıkarıyor.

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 kapsülden 1 fincan kahve çıkıyor. Pahalı açıkçası, çok güzel aromaları falan da var ama ona harcadığın para senin için sorun olabilecekse ya da her canın istediğinde içemeyeceksen gerek yok. Filtre kahve makinesi ve french press de günlük hayat için gayet lezzetli kahveler ortaya çıkarıyor.
56 liraya 10 lu kapsüller var filtre kahve beni çok açmıyor kapsül kahve makinesinden bir kaç çeşit kahve yapılabiliyor bir kapsülden bir kahve olması kötü ama keyif çıkarabileceğim bir şeyse alabilirim

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
56 liraya 10 lu kapsüller var filtre kahve beni çok açmıyor kapsül kahve makinesinden bir kaç çeşit kahve yapılabiliyor bir kapsülden bir kahve olması kötü ama keyif çıkarabileceğim bir şeyse alabilirim
Yani ben her gün kahve içen biriyim ve bu bazen günde 2 3 fincana çıkabiliyor. Fiyatı seni üzmeyecekse bence alınır.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
Kapsül kahve tad olarak diğer kahvelere göre nasıl fiyat olarak biraz pahalı kapsül kahve makinesi almaya değer mi asıl sorum 1 kapsülden kaç bardak kahve çıkar
Pek sağlıklı değil diye önerilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,379
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom