56 liraya 10 lu kapsüller var filtre kahve beni çok açmıyor kapsül kahve makinesinden bir kaç çeşit kahve yapılabiliyor bir kapsülden bir kahve olması kötü ama keyif çıkarabileceğim bir şeyse alabilirim1 kapsülden 1 fincan kahve çıkıyor. Pahalı açıkçası, çok güzel aromaları falan da var ama ona harcadığın para senin için sorun olabilecekse ya da her canın istediğinde içemeyeceksen gerek yok. Filtre kahve makinesi ve french press de günlük hayat için gayet lezzetli kahveler ortaya çıkarıyor.
Yani ben her gün kahve içen biriyim ve bu bazen günde 2 3 fincana çıkabiliyor. Fiyatı seni üzmeyecekse bence alınır.56 liraya 10 lu kapsüller var filtre kahve beni çok açmıyor kapsül kahve makinesinden bir kaç çeşit kahve yapılabiliyor bir kapsülden bir kahve olması kötü ama keyif çıkarabileceğim bir şeyse alabilirim
Tamam teşekkür ederimYani ben her gün kahve içen biriyim ve bu bazen günde 2 3 fincana çıkabiliyor. Fiyatı seni üzmeyecekse bence alınır.
Pek sağlıklı değil diye önerilmiyor.Kapsül kahve tad olarak diğer kahvelere göre nasıl fiyat olarak biraz pahalı kapsül kahve makinesi almaya değer mi asıl sorum 1 kapsülden kaç bardak kahve çıkar