Gri araba alsak böyle sorunlar olur mu? Veya hangi renkte bu sorun olmaz?Güneş yanığı bir kaplama değil ki çıkarılsın. Tam tersine kaplamanın kaybolmasından dolayı. İki tip yanık var. Birisi daha derinlere işlememiş verniğin kaybolmadığı yanık. Bu pasta ve cila ile geçebiliyor. Diğerinde ise çözüm yok. Tek çare kaputun boyatılması. Senin güneş yanığı artık geri dönüşü olmayan bir boyutta görünüyor. Yine de güvenilir bir boyacıya göster.
Beyazda bu sorun olmazGri araba alsak böyle sorunlar olur mu? Veya hangi renkte bu sorun olmaz?
Ayrıca beyazda da oluyor boya yanması . Bu renk pigmentiyle alakalı değil boya içerisindeki macunla alakalı bir durumBeyazda bu sorun olmaz
Çözümü nedir yeniden boyatmakmı? Ama böylesi de epey masraflı olurrr....????Çıkmaz .
Ayrıca beyazda da oluyor boya yanması . Bu renk pigmentiyle alakalı değil boya içerisindeki macunla alakalı bir durum
Pasta makinenizin olması lazım ekstradan tecrübeniz yoksa siz yakabilirsiniz boyayı çünki makine çalıştıkça ısıtıyor aynı yeri farketmeden yakabilirsiniz ve çok kaliteli olacağını düşünmüyorum hocam![]()
Dyo Pasta Cila Seti 2 Fiyatları ve Özellikleri
Dyo Pasta Cila Seti 2 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
konu dışı olacak ama bu ürünleri alsam kendim pasta cila yapabilirmiyim @okanthe![]()
MeyZone Oto Araç Pasta Cila Polisaj Metal Cam Ahşap Parlatma Yün Başlık Matkap Ucu Uyumlu Fırça Set - Fiyatı, Yorumları
MeyZone Oto Araç Pasta Cila Polisaj Metal Cam Ahşap Parlatma Yün Başlık Matkap Ucu Uyumlu Fırça Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Babam boyacı onun yanında işi kapmaya çalışıyorum oradan bildiklerimle yardımcı olmaya çalıştım daha bilgili kişilere sorabilirsiniz hocam![]()
Dyo Pasta Cila Seti 2 Fiyatları ve Özellikleri
Dyo Pasta Cila Seti 2 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
konu dışı olacak ama bu ürünleri alsam kendim pasta cila yapabilirmiyim @okanthe![]()
MeyZone Oto Araç Pasta Cila Polisaj Metal Cam Ahşap Parlatma Yün Başlık Matkap Ucu Uyumlu Fırça Set - Fiyatı, Yorumları
MeyZone Oto Araç Pasta Cila Polisaj Metal Cam Ahşap Parlatma Yün Başlık Matkap Ucu Uyumlu Fırça Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim kangoo gümüş renk onda da var güneş yanığı sanırım beyaz arabada olmuyor. Tavanı boyatsan taklalı kaputu boyatsan kazalı diyorlarGri araba alsak böyle sorunlar olur mu? Veya hangi renkte bu sorun olmaz?
Zaten araba boyandıktan 1-2 hafta sonra önce ince zımpara atılır boyaya sonra tekrardan pasta cila atılır pütürleri alması için.Babam boyacı onun yanında işi kapmaya çalışıyorum oradan bildiklerimle yardımcı olmaya çalıştım daha bilgili kişilere sorabilirsiniz hocam
Benim babam bi pastayı yaparken 3 farklı ilaçla 3 kere bütün arabayı pasta yapıyor üstüne cila çekiyor hoşuna gitmezse bi posta daha atıyor pasta biraz takıntılı![]()