Neler Yeni

Yardım Kaputtaki güneş yanığı nasıl çıkar

DarkWind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
DarkWind
İlgilendiği Kategoriler
Windows 11 Windows 10 Telefon Önerisi Teknik Sorun
Yanıkların eski olduğunu düşünüyorum ve aracın hiç boyanmadığını escord 98 yanıkları çıkaracak bi ürün varmı piyasada

Ekler

• Screenshot_20250325_054744_Gallery.jpg
    Screenshot_20250325_054744_Gallery.jpg
    358.2 KB · Hit: 58

okanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
okan öznur
Güneş yanığı bir kaplama değil ki çıkarılsın. Tam tersine kaplamanın kaybolmasından dolayı. İki tip yanık var. Birisi daha derinlere işlememiş verniğin kaybolmadığı yanık. Bu pasta ve cila ile geçebiliyor. Diğerinde ise çözüm yok. Tek çare kaputun boyatılması. Senin güneş yanığı artık geri dönüşü olmayan bir boyutta görünüyor. Yine de güvenilir bir boyacıya göster.

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Güneş yanığı bir kaplama değil ki çıkarılsın. Tam tersine kaplamanın kaybolmasından dolayı. İki tip yanık var. Birisi daha derinlere işlememiş verniğin kaybolmadığı yanık. Bu pasta ve cila ile geçebiliyor. Diğerinde ise çözüm yok. Tek çare kaputun boyatılması. Senin güneş yanığı artık geri dönüşü olmayan bir boyutta görünüyor. Yine de güvenilir bir boyacıya göster.
Gri araba alsak böyle sorunlar olur mu? Veya hangi renkte bu sorun olmaz?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Çıkmaz .

Ayrıca beyazda da oluyor boya yanması . Bu renk pigmentiyle alakalı değil boya içerisindeki macunla alakalı bir durum
Çözümü nedir yeniden boyatmakmı? Ama böylesi de epey masraflı olurrr....????🤔

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Metehan
Evet boyatmak. Ama satarken ister istemez değeri 3-5 düşer. Boyatmadan önce fotoğrafları çekip boyatırsanız en azından satacağınız insana kazadan kaynaklı olmadığını anlatabilirsiniz. İnsanımızda boya takıntısı var malesef

DarkWind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
DarkWind
İlgilendiği Kategoriler
Windows 11 Windows 10 Telefon Önerisi Teknik Sorun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu dışı olacak ama bu ürünleri alsam kendim pasta cila yapabilirmiyim @okanthe

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Eray Fındık
konu dışı olacak ama bu ürünleri alsam kendim pasta cila yapabilirmiyim @okanthe
Pasta makinenizin olması lazım ekstradan tecrübeniz yoksa siz yakabilirsiniz boyayı çünki makine çalıştıkça ısıtıyor aynı yeri farketmeden yakabilirsiniz ve çok kaliteli olacağını düşünmüyorum hocam

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,739
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eğer orijinal boyasıysa yıllara dayanamamıştır pasta cila muhtemelen kurtarmaz. Ayrıca her renkte vernik yanığı olur ama özellikle kırmızıda çok belli oluyor vernik yanması. Koyu renkli araçlarda yanık daha hızlı ve etkili oluyor tabii sıcağı çektiği için orası ayrı.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Eray Fındık
Babam boyacı onun yanında işi kapmaya çalışıyorum oradan bildiklerimle yardımcı olmaya çalıştım daha bilgili kişilere sorabilirsiniz hocam
Benim babam bi pastayı yaparken 3 farklı ilaçla 3 kere bütün arabayı pasta yapıyor üstüne cila çekiyor hoşuna gitmezse bi posta daha atıyor pasta biraz takıntılı :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
mehmet ali oğuz
Gri araba alsak böyle sorunlar olur mu? Veya hangi renkte bu sorun olmaz?
Benim kangoo gümüş renk onda da var güneş yanığı sanırım beyaz arabada olmuyor. Tavanı boyatsan taklalı kaputu boyatsan kazalı diyorlar :D Ben alıştım güneş yanığına sıkıntı yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,739
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Babam boyacı onun yanında işi kapmaya çalışıyorum oradan bildiklerimle yardımcı olmaya çalıştım daha bilgili kişilere sorabilirsiniz hocam
Benim babam bi pastayı yaparken 3 farklı ilaçla 3 kere bütün arabayı pasta yapıyor üstüne cila çekiyor hoşuna gitmezse bi posta daha atıyor pasta biraz takıntılı :D
Zaten araba boyandıktan 1-2 hafta sonra önce ince zımpara atılır boyaya sonra tekrardan pasta cila atılır pütürleri alması için.

Top Bottom