Kara Taht ve Goley Oynayan Varmı Bu Forumda ? Eski Muhabbetleri Açalım

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,609
Kara Taht ve Goley bu iki oyun Türkiye'de büyük potansiyel vaad etmesine rağmen Joygame şirketi yetersiz destek aldığını söyleyerek oyunları kapattı, aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala rağmetle anıyoruz Oldlar anılarını anlatsın, Forumun yaş kitlesi düşük olduğunu biliyorum 3-5 arkadaş yazsada sıkıntı olmaz.

Goleyi deliler gibi oynardık ortaokuldayken yanlış hatırlamıyorsam beta'da başlamıştık oynamaya. Kapanması cidden üzmüştü..

İlk oynadığım oyunlardandır kara taht... İnternet kafeye gidip denk gelmiştim. Giriş bölümüne hayran kalmıştım o yüzden o dönem her internet kafeye gittiğimde arkadaşlarımla bile gitmiş olsam önce kara taht giriş bölümünü oynar öyle arkadaşlara dönerdim.

Kara Taht ve Goley bu iki oyun Türkiye'de büyük potansiyel vaad etmesine rağmen Joygame şirketi yetersiz destek aldığını söyleyerek oyunları kapattı, aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala rağmetle anıyoruz Oldlar anılarını anlatsın, Forumun yaş kitlesi düşük olduğunu biliyorum 3-5 arkadaş yazsada sıkıntı olmaz.
Yok kardeş biz wolfteam , battlestar galactica , darkorbit , zombi rock falam takılıyoduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kara tahtı bilmiyorum da
IMG_9903.jpeg

Ben bunu goleyden daha çok seviyordum o zamanlar çocukken. Bunu oynuyordum. Goleyin Türkçe seslendirmesi güzeldi ama

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,849
Üyeler
184,849
Son üye
swanchez
Geri