Bence k poptan jiminAçarsan biraz daha karakteri????Ne karakteri oyun karakteri mi kitap karakteri mi karikatür mü?Yarım yamalak yazı yazıp yardım istemeyin.
Karikatür anime vesaire kısmında yt de iyi içerikler var.Simcey kanalına bak bir ara çekiyordu gayet yararlı.Oyun karakteri için blender 3dsmax kullanabilirsin.Zamanında samp ta skin editleyip satardık.Karikatür, anime, kitap ve oyun.
Tüh bilsem yardım etmezdim.Bence k poptan jimin
Bizde kuzenle photoshoptan ve cinema 3d mi ne vardı minecraft karakterleri oluşturur fiverr da satardık :d şimdi vergiler sattığın üründen çokKarikatür anime vesaire kısmında yt de iyi içerikler var.Simcey kanalına bak bir ara çekiyordu gayet yararlı.Oyun karakteri için blender 3dsmax kullanabilirsin.Zamanında samp ta skin editleyip satardık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüh bilsem yardım etmezdim.
Delinin aklına uyma bana gıcığı var bilerek boş yorum yapıyor.Karikatür anime vesaire kısmında yt de iyi içerikler var.Simcey kanalına bak bir ara çekiyordu gayet yararlı.Oyun karakteri için blender 3dsmax kullanabilirsin.Zamanında samp ta skin editleyip satardık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüh bilsem yardım etmezdim.
Hahahaha öyle miymişDelinin aklına uyma bana gıcığı var bilerek boş yorum yapıyor.
Mc yi bilmiyorum ya ben 4-5 sene önce rp oynarken dsmax de skin editliyorduk uğraşmıyodu kimse programla 10*15 den gidiyordu.Bizde kuzenle photoshoptan ve cinema 3d mi ne vardı minecraft karakterleri oluşturur fiverr da satardık :d şimdi vergiler sattığın üründen çok
Şakasına dedim ya sorun yok.Delinin aklına uyma bana gıcığı var bilerek boş yorum yapıyor.
Bence sen çan çin ço ları izleSen başka napcan ki