Karanlık Mod Butonunun Yeri Hakkında

Dostlar selamlar. Sizlerden baya bir şikayet almıştık, bildirimlere bakarken yanlışlıkla tema değiştirme tuşuna basanlar vardı. Bu butonun yerini değiştirmek yönünde çalışmamız olabilir. Butonun yerinden şikayetçi olanlar var mı? Öncelikle bunu değerlendirmek istedim.
hocam csde flaş yemiş gibi oluyo harbiden arkadaş iyi benzetme yapmış hele bi de gece karanlık moddan yanlışlıkla geçince gözlerim kör oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende yanlışlıkla bastığım an gözümü kapıyorum sonra açıyorum. Kapatmazsam kör oluyorum çünkü.
aynen böle aniden değiştimi gözlerim doluyo kıpkırmızı oluyo

Değişsin değişsin. Değişikliğe ihtiyacımız var.

Günde 30 kere falan basıyorum, yer değiştirmek yerine komple kaldırın gitsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce bildirim geldi, bakayım derken açık temaya geçtim :D

Ben baya kez yanlışlıkla bastım yeri değişse iyi olur.

Dostlar selamlar. Sizlerden baya bir şikayet almıştık, bildirimlere bakarken yanlışlıkla tema değiştirme tuşuna basanlar vardı. Bu butonun yerini değiştirmek yönünde çalışmamız olabilir. Butonun yerinden şikayetçi olanlar var mı? Öncelikle bunu değerlendirmek istedim.
Bennnnnnnnn

Pc de olmama rağmen bastığım çok oluyor. Bence değiştirilmeli.

ben pek şikayetçi değilim
öneri olarak arka plandaki temayı daha güzel birşeyler yapabilirsiniz şahsen çok sade geliyor

Her seferinde oluyor çok tilt edici değistirseniz iyi olur

ben,ben,ben,kesinlikle ben ya ben ilk gördüğümde uyku modu sanmıştım

Ayarlara eklenirse iyi olur.

Son düzenleme:
Hele de gece yanlışlıkla basmışsam muhtemelen o fazla ışığa baktığında oluşan siyah siyah noktacıklar gözümde cirit atmaya başlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,751
Üyeler
184,051
Son üye
ardian
Geri