e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Bence hocam konu okurken veya forumda dolaşırken aşağılara indigimizde bir okla direk en yukarı cikilsa mantıklı olur mu?Var zaten
Bence hocam konu okurken veya forumda dolaşırken aşağılara indigimizde bir okla direk en yukarı cikilsa mantıklı olur mu?Var zaten
Pardon varmis ama bende yok.Bence hocam konu okurken veya forumda dolaşırken aşağılara indigimizde bir okla direk en yukarı cikilsa mantıklı olur mu?
aga o yukarı çıkartıyor ben direk anasayfaya atan bir buton istemiştim forum kurallarının yanında filan olsa iyi olurSayfayı yukarı doğru azcık kaydır. Sağ altta çıkıyor.
He pardon. "Forumlar" düğmesine basarsan.aga o yukarı çıkartıyor ben direk anasayfaya atan bir buton istemiştim forum kurallarının yanında filan olsa iyi olur
FORUMLAR butonu zaten anasayfaya atıyor dostum bi tıklasaydınaga o yukarı çıkartıyor ben direk anasayfaya atan bir buton istemiştim forum kurallarının yanında filan olsa iyi olur
"Forumlar" yazısı var ya dostum.aga o yukarı çıkartıyor ben direk anasayfaya atan bir buton istemiştim forum kurallarının yanında filan olsa iyi olur
onu bende biliyorum ama 2 kez tık yapman gerek işte ben tek tıktan bahsediyorumAnasayfa yazısına tıklarsan donanimarsivi.com sitesine yönlendirecektir.
"Forumlar" yazısına tıklarsan forumun anasayfasına yönlendirecektir.
Denemek bedava, çok zor olmamalı.
Yok hocam bence değiştirmeye gerek yo.Kafa karışıklığı olur benceMuhtemelen arama butonuyla yerleri değişecek, baya şikayet varmış. Çalışmalara başlayalım en iyisi
Bir kere tıklaman yeterli. Üçgene tıklamana gerek yok.onu bende biliyorum ama 2 kez tık yapman gerek işte ben tek tıktan bahsediyorum
işte 2 tık oluyor neden tek tık olmasın ?He pardon. "Forumlar" düğmesine basarsan.
Hayır, tek tıkla çalışıyor o butonlar.onu bende biliyorum ama 2 kez tık yapman gerek işte ben tek tıktan bahsediyorum