dost ayran
80+ Silver
Dahası
yanlıslıkla olabiliyo ama bence gerek yok gibi degistirmeye
Çok olmasa da arada bastığım oluyor yanlışlıkla.Dostlar selamlar. Sizlerden baya bir şikayet almıştık, bildirimlere bakarken yanlışlıkla tema değiştirme tuşuna basanlar vardı. Bu butonun yerini değiştirmek yönünde çalışmamız olabilir. Butonun yerinden şikayetçi olanlar var mı? Öncelikle bunu değerlendirmek istedim.
Şuan düşündüm de değiştirilirse şimdiki kadar estetik durmayabilir.yanlıslıkla olabiliyo ama bence gerek yok gibi degistirmeye
peki aşağı kaydırdığımızda bizle beraber gelen bir forumun anasayfasına gitme tuşu yapar mısınız ? böyle yukarı çıkmak zorunda kalıyoruz anasayfata gitmek içinO bilerek yapıldı, maalesef böyle olacak.
Bende taktik geliştirdim. Işık tuşunu yok ettim.Evet ben rahatsız oluyorum hocam.
Hatta bir taktik geliştirdim.
Bastığım an beyaz temayı yüklemeden hemen logoya basıyorum siyah kalıyor .
Var zatenpeki aşağı kaydırdığımızda bizle beraber gelen bir forumun anasayfasına gitme tuşu yapar mısınız ? böyle yukarı çıkmak zorunda kalıyoruz anasayfata gitmek için
BenDostlar selamlar. Sizlerden baya bir şikayet almıştık, bildirimlere bakarken yanlışlıkla tema değiştirme tuşuna basanlar vardı. Bu butonun yerini değiştirmek yönünde çalışmamız olabilir. Butonun yerinden şikayetçi olanlar var mı? Öncelikle bunu değerlendirmek istedim.
Sayfayı yukarı doğru azcık kaydır. Sağ altta çıkıyor.
Anasayfa yazısına tıklarsan donanimarsivi.com sitesine yönlendirecektir.