Gün olarak söylermisin hane mesela 12 haziranda bitiyor ise yarin disari cikabiliyorsun diye biliomBu tür soruları sormak yasak mı bilmiyorum ama sordum ben temaslıyım karantinam yarın bitiyor o günün sonunda mı biter yoksa başında mı biter hiç bir yerde bulamadım bileniniz varsa yazabilir mi?
12 kasım da bitiyor hayat eve sığarda 12 sinde bitiyor diye gösteriyorGün olarak söylermisin hane mesela 12 haziranda bitiyor ise yarin disari cikabiliyorsun diye biliom
Yarin #free sin12 kasım da bitiyor hayat eve sığarda 12 sinde bitiyor diye gösteriyor
Ben bu ayı haziran saniyodum kb evet kas8m12 kasım da bitiyor hayat eve sığarda 12 sinde bitiyor diye gösteriyor
Yarın free olmama lazım dı benim ya sınav var püh neyse gidem bakakalmayak bariYarin #free sin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu ayı haziran saniyodum kb evet kas8m
Hayat eve sığar uygulamasında yazan tarihten 1 sonraki gün bitmiş oluyor. Yani 12 Kasım yazıyorsa 13 Kasım'da bitmiş oluyor.Bu tür soruları sormak yasak mı bilmiyorum ama sordum ben temaslıyım karantinam yarın bitiyor o günün sonunda mı biter yoksa başında mı biter hiç bir yerde bulamadım bileniniz varsa yazabilir mi?