Neler Yeni

Rehber Karantina Sürecinde İzlenilecek Kanal Önerisi

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Merhabalar virüsten dolayı evden çıkamağımız durumlar oluyor ve evde canımız sıkıldığında izlicek şeyler arıyoruz bende bu konuda size öneriler yapacağım umarım beğenirsiniz.
1-Bu kanal polis kamerasına yansıyan olayları paylaşıyor (Türk polisleri değil) kan ve şiddet sevmeyenlerin bu kanalı izlemesini önermem:

2-Bu kanal çok güzel editler yapıyor ve şahsen çok severek takip ettiğim bir kanal izleminizi öneririm:

3-Bu içerikte 2 kanal önereceğim 2'side Derin Futbol'dan komik olan parçaları paylaşıyor.

4-Kavgalı-eğlenceli-hüzünlü motovlog seviyorsanız bu kanalı önerebilirim.

5-Bu kanalda kısaca kardeşine işkence ediyor ŞAKASINA YAPIYOR DİYE TAHMİN EDİYORUM

6-Bu kanal'da basit/zor deney yapıyorlar evde deneyebileceğiniz deneyler var vakit geçirmek isteyen kişilere önerebileceğim bir kanal.

7-Çizgi film izlemek isteyenler bu kanal tam size göre.

8-Bu kanal pek bilinmiyor ama kaliteli bir kanal kendisi komik anları birşleştirip Bağh işte diye bir videolar yapıyor gerçekten komik videoları mevcut şuan 60 bölümü var.

9-Bu kanalı bilmeyen yoktur büyük ihtimal ama ben yinede yazıyım vine tarzında videolar paylaşan bir kanal.

10-Bu kanal yiyeceklerin/içeceklerin uzun süre beklemiş halini hızlandırılmış bir şekilde paylaşıyor.(Mideniz hassas ise izlemenizi tavsiye etmem.)

11-Şaşırtıcı hikayeleri paylaşan bir kanal. Tarihi hikayekleri seven bir kişiyseniz bu kanal size göre.

12-Bu kanal tarihi eşyaları restore ediyor.(İzlemeye başlayınca sebepsiz yere izlemeye devam ediyor)

13-Güzel editlere sahip bir kanal daha.

14-Gumball Ve Aykut Elmasa yapılan editlere sahip kanal.

15-Silahlara ilginiz varsa bu kanal size göre.

16-Amerikan polisi olan Türk. Silahlı çatışmaları/Polis nasıl olunur gibi videolar yapıyor.

17-Asmr seven bir kişiyseniz bu kanal asmr kralı gibi bir şey.

(Aslında bildiğim daha çok kanal var fakat o kanalları bence bilmeyen yoktur o yüzden yazmak istemedim.)
Umarım aralarından beğendiniz kanallar vardır.

Son düzenleme:

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Kafa dağıtmalık bir şeyler arıyordum. Teşekkürler @Vartex <3 <3

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Merhabalar virüsten dolayı evden çıkamağımız durumlar oluyor ve evde canımız sıkıldığında izlicek şeyler arıyoruz bende bu konuda size öneriler yapacağım umarım beğenirsiniz.
1-Bu kanal polis kamerasına yansıyan olayları paylaşıyor (Türk polisleri değil) kan ve şiddet sevmeyenlerin bu kanalı izlemesini önermem:
2-Bu kanal çok güzel editler yapıyor ve şahsen çok severek takip ettiğim bir kanal izleminizi öneririm:
3-Bu içerikte 2 kanal önereceğim 2'side Derin Futbol'dan komik olan parçaları paylaşıyor.
4-Kavgalı-eğlenceli-hüzünlü motovlog seviyorsanız bu kanalı önerebilirim.
5-Bu kanalda kısaca kardeşine işkence ediyor ŞAKASINA YAPIYOR DİYE TAHMİN EDİYORUM
6-Bu kanal'da basit/zor deney yapıyorlar evde deneyebileceğiniz deneyler var vakit geçirmek isteyen kişilere önerebileceğim bir kanal.
7-Çizgi film izlemek isteyenler bu kanal tam size göre.
8-Bu kanal pek bilinmiyor ama kaliteli bir kanal kendisi komik anları birşleştirip Bağh işte diye bir videolar yapıyor gerçekten komik videoları mevcut şuan 60 bölümü var.
9-Bu kanalı bilmeyen yoktur büyük ihtimal ama ben yinede yazıyım vine tarzında videolar paylaşan bir kanal.
10-Bu kanal yiyeceklerin/içeceklerin uzun süre beklemiş halini hızlandırılmış bir şekilde paylaşıyor.(Mideniz hassas ise izlemenizi tavsiye etmem.)
11-Şaşırtıcı hikayeleri paylaşan bir kanal. Tarihi hikayekleri seven bir kişiyseniz bu kanal size göre.
12-Bu kanal tarihi eşyaları restore ediyor.(İzlemeye başlayınca sebepsiz yere izlemeye devam ediyor)
13-Güzel editlere sahip bir kanal daha.
14-Gumball Ve Aykut Elmasa yapılan editlere sahip kanal.
15-Silahlara ilginiz varsa bu kanal size göre.
16-Amerikan polisi olan Türk. Silahlı çatışmaları/Polis nasıl olunur gibi videolar yapıyor.
17-Asmr seven bir kişiyseniz bu kanal asmr kralı gibi bir şey.

(Aslında bildiğim daha çok kanal var fakat o kanalları bence bilmeyen yoktur o yüzden yazmak istemedim.)
Umarım aralarından beğendiniz kanallar vardır.
Kaydettim, eline sağlık.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Waow.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Sıralanan kanallar arasında boşluk bırakılırsa çok daha rahat okunabilir. Uzun olduğundan bu şekilde biraz karışık gelebiliyor.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Sıralanan kanallar arasında boşluk bırakılırsa çok daha rahat okunabilir. Uzun olduğundan bu şekilde biraz zor olabiliyor.
Teşekkürler.
Düzeltiyim hemen :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzelttim hocam
:)

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
10. Link yanlış.
Güzel olmuş bu arada.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Veya Twitch.
Öyleki kendine müzisyenin İRL yayınlarında bilmediğiniz çok video görebilirsiniz. Elraende yayınlarında yemek böcek belgesel tarzı şeyler izler genelde.

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
Emeğine sağlık reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular