Rehber Karantina Sürecinde İzlenilecek Kanal Önerisi

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,772
Merhabalar virüsten dolayı evden çıkamağımız durumlar oluyor ve evde canımız sıkıldığında izlicek şeyler arıyoruz bende bu konuda size öneriler yapacağım umarım beğenirsiniz.
1-Bu kanal polis kamerasına yansıyan olayları paylaşıyor (Türk polisleri değil) kan ve şiddet sevmeyenlerin bu kanalı izlemesini önermem:

2-Bu kanal çok güzel editler yapıyor ve şahsen çok severek takip ettiğim bir kanal izleminizi öneririm:

3-Bu içerikte 2 kanal önereceğim 2'side Derin Futbol'dan komik olan parçaları paylaşıyor.

4-Kavgalı-eğlenceli-hüzünlü motovlog seviyorsanız bu kanalı önerebilirim.

5-Bu kanalda kısaca kardeşine işkence ediyor ŞAKASINA YAPIYOR DİYE TAHMİN EDİYORUM

6-Bu kanal'da basit/zor deney yapıyorlar evde deneyebileceğiniz deneyler var vakit geçirmek isteyen kişilere önerebileceğim bir kanal.

7-Çizgi film izlemek isteyenler bu kanal tam size göre.

8-Bu kanal pek bilinmiyor ama kaliteli bir kanal kendisi komik anları birşleştirip Bağh işte diye bir videolar yapıyor gerçekten komik videoları mevcut şuan 60 bölümü var.

9-Bu kanalı bilmeyen yoktur büyük ihtimal ama ben yinede yazıyım vine tarzında videolar paylaşan bir kanal.

10-Bu kanal yiyeceklerin/içeceklerin uzun süre beklemiş halini hızlandırılmış bir şekilde paylaşıyor.(Mideniz hassas ise izlemenizi tavsiye etmem.)

11-Şaşırtıcı hikayeleri paylaşan bir kanal. Tarihi hikayekleri seven bir kişiyseniz bu kanal size göre.

12-Bu kanal tarihi eşyaları restore ediyor.(İzlemeye başlayınca sebepsiz yere izlemeye devam ediyor)

13-Güzel editlere sahip bir kanal daha.

14-Gumball Ve Aykut Elmasa yapılan editlere sahip kanal.

15-Silahlara ilginiz varsa bu kanal size göre.

16-Amerikan polisi olan Türk. Silahlı çatışmaları/Polis nasıl olunur gibi videolar yapıyor.

17-Asmr seven bir kişiyseniz bu kanal asmr kralı gibi bir şey.

(Aslında bildiğim daha çok kanal var fakat o kanalları bence bilmeyen yoktur o yüzden yazmak istemedim.)
Umarım aralarından beğendiniz kanallar vardır.

Son düzenleme:
Kafa dağıtmalık bir şeyler arıyordum. Teşekkürler @Vartex <3 <3

Merhabalar virüsten dolayı evden çıkamağımız durumlar oluyor ve evde canımız sıkıldığında izlicek şeyler arıyoruz bende bu konuda size öneriler yapacağım umarım beğenirsiniz.
1-Bu kanal polis kamerasına yansıyan olayları paylaşıyor (Türk polisleri değil) kan ve şiddet sevmeyenlerin bu kanalı izlemesini önermem:
2-Bu kanal çok güzel editler yapıyor ve şahsen çok severek takip ettiğim bir kanal izleminizi öneririm:
3-Bu içerikte 2 kanal önereceğim 2'side Derin Futbol'dan komik olan parçaları paylaşıyor.
4-Kavgalı-eğlenceli-hüzünlü motovlog seviyorsanız bu kanalı önerebilirim.
5-Bu kanalda kısaca kardeşine işkence ediyor ŞAKASINA YAPIYOR DİYE TAHMİN EDİYORUM
6-Bu kanal'da basit/zor deney yapıyorlar evde deneyebileceğiniz deneyler var vakit geçirmek isteyen kişilere önerebileceğim bir kanal.
7-Çizgi film izlemek isteyenler bu kanal tam size göre.
8-Bu kanal pek bilinmiyor ama kaliteli bir kanal kendisi komik anları birşleştirip Bağh işte diye bir videolar yapıyor gerçekten komik videoları mevcut şuan 60 bölümü var.
9-Bu kanalı bilmeyen yoktur büyük ihtimal ama ben yinede yazıyım vine tarzında videolar paylaşan bir kanal.
10-Bu kanal yiyeceklerin/içeceklerin uzun süre beklemiş halini hızlandırılmış bir şekilde paylaşıyor.(Mideniz hassas ise izlemenizi tavsiye etmem.)
11-Şaşırtıcı hikayeleri paylaşan bir kanal. Tarihi hikayekleri seven bir kişiyseniz bu kanal size göre.
12-Bu kanal tarihi eşyaları restore ediyor.(İzlemeye başlayınca sebepsiz yere izlemeye devam ediyor)
13-Güzel editlere sahip bir kanal daha.
14-Gumball Ve Aykut Elmasa yapılan editlere sahip kanal.
15-Silahlara ilginiz varsa bu kanal size göre.
16-Amerikan polisi olan Türk. Silahlı çatışmaları/Polis nasıl olunur gibi videolar yapıyor.
17-Asmr seven bir kişiyseniz bu kanal asmr kralı gibi bir şey.

(Aslında bildiğim daha çok kanal var fakat o kanalları bence bilmeyen yoktur o yüzden yazmak istemedim.)
Umarım aralarından beğendiniz kanallar vardır.
Kaydettim, eline sağlık.

Waow.

Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Sıralanan kanallar arasında boşluk bırakılırsa çok daha rahat okunabilir. Uzun olduğundan bu şekilde biraz karışık gelebiliyor.

Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Sıralanan kanallar arasında boşluk bırakılırsa çok daha rahat okunabilir. Uzun olduğundan bu şekilde biraz zor olabiliyor.
Teşekkürler.
Düzeltiyim hemen :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzelttim hocam
:)

10. Link yanlış.
Güzel olmuş bu arada.

Veya Twitch.
Öyleki kendine müzisyenin İRL yayınlarında bilmediğiniz çok video görebilirsiniz. Elraende yayınlarında yemek böcek belgesel tarzı şeyler izler genelde.

Öneri : Ayhan Tarakçı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,756
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri