Kankam uzun süredir beslenme eğitimi alıyorum senin ilacın bende, intermittent fasting (aralıklı oruç) yapabilirsin 16 8 şeklinde internetten araştırabilirsin çok güzel kilo verme yöntemidir onun dışında su diyeti uygulayabilirsin sabahları kaltığında 1 2 litre buz gibi suyu direkt içmen gerekiyor ya da gün içinde fazlaca soğuk su ya da dersen ki ben spor yaparım haftada 3 kez olmak üzere hiit kardiyo öneririm seviyene uygun programlar bulabilirsin fakat spor yapacaksan düzgün bir beslenmeye ihtiyacın var protein karbonhidrat makrolar falan dengeli yemelisinBildiğiniz gibi evde kaldığımız bu günlerde baya kilo aldım sizce diyet yapmalımıyım yoksa çok az mı yemeliyim bilemedim günde 500 kalori gibi
Ekmeki ve asitli içecekleri kesmeniz ve spor yapmanız lazım.Bildiğiniz gibi evde kaldığımız bu günlerde baya kilo aldım sizce diyet yapmalımıyım yoksa çok az mı yemeliyim bilemedim günde 500 kalori gibi
Deneyeceğim teşekkür ediyorumKankam uzun süredir beslenme eğitimi alıyorum senin ilacın bende, intermittent fasting (aralıklı oruç) yapabilirsin 16 8 şeklinde internetten araştırabilirsin çok güzel kilo verme yöntemidir onun dışında su diyeti uygulayabilirsin sabahları kaltığında 1 2 litre buz gibi suyu direkt içmen gerekiyor ya da gün içinde fazlaca soğuk su ya da dersen ki ben spor yaparım haftada 3 kez olmak üzere hiit kardiyo öneririm seviyene uygun programlar bulabilirsin fakat spor yapacaksan düzgün bir beslenmeye ihtiyacın var protein karbonhidrat makrolar falan dengeli yemelisin
Takdir ettim valla bende son zamanlarda baya kilo aldım bende zayıflamak istiyorum fakat mümkün olmuyor gibi karantinada. Çünkü sürekli evdeyiz hareket yok bir şey yok yemek yiyip evde oturuyoruz haliyle kilo alıyoruz. Kendimi içeceklerden uzak tutamıyorum ne yazıkki.Ekmeki ve asitli içecekleri kesmeniz ve spor yapmanız lazım.
1.5 ayda toplam 16 kilo verdim. Her gün koşu bandında koşarak. Kanıtı resim de. 103.5 dan 87 ye düştüm.
Kendinize inanın başaracağınıza inanın gerisi gelir. Her gün min 8km koşu yaptım. Yemek 2 öğün oldu sabah ve akşam hiç bir şekil de ekmek asitli içecekler tüketmedim. Birtek filtre kahve içtim içecek olarak ve bol bol su için.Takdir ettim valla bende son zamanlarda baya kilo aldım bende zayıflamak istiyorum fakat mümkün olmuyor gibi karantinada. Çünkü sürekli evdeyiz hareket yok bir şey yok yemek yiyip evde oturuyoruz haliyle kilo alıyoruz. Kendimi içeceklerden uzak tutamıyorum ne yazıkki.
Ya bir ara spor salonuna gidiyordum o ara çok iyiydi formum göbek kısmı düzleşmişti baya sadece en olarak kalındı gövde bölgem. Spor salonları açıkken koşu bandında 1 saat bazen 1 buçuk saat koşuyordum. 15 20km koştuğum günler bile oldu seviyorum koşmayı. Ama şimdi karantinadayken evde ne yapabilirim ki çok sınırlı.Kendinize inanın başaracağınıza inanın gerisi gelir. Her gün min 8km koşu yaptım. Yemek 2 öğün oldu sabah ve akşam hiç bir şekil de ekmek asitli içecekler tüketmedim. Birtek filtre kahve içtim içecek olarak ve bol bol su için.
https://www.chloeting.com/program/2019/two-weeks-shred-challenge.html bu kanala girip hareketleri yapabilirsiniz ben şu anda ypıyorum ve vücudun sıkılaşmaya başladı.Ya bir ara spor salonuna gidiyordum o ara çok iyiydi formum göbek kısmı düzleşmişti baya sadece en olarak kalındı gövde bölgem. Spor salonları açıkken koşu bandında 1 saat bazen 1 buçuk saat koşuyordum. 15 20km koştuğum günler bile oldu seviyorum koşmayı. Ama şimdi karantinadayken evde ne yapabilirim ki çok sınırlı.
Çok sağol inceleyeceğim.https://www.chloeting.com/program/2019/two-weeks-shred-challenge.html bu kanala girip hareketleri yapabilirsiniz ben şu anda ypıyorum ve vücudun sıkılaşmaya başladı.
Aralikli orucu internette baktim anlamadim bi anlatda dinleyelimKankam uzun süredir beslenme eğitimi alıyorum senin ilacın bende, intermittent fasting (aralıklı oruç) yapabilirsin 16 8 şeklinde internetten araştırabilirsin çok güzel kilo verme yöntemidir onun dışında su diyeti uygulayabilirsin sabahları kaltığında 1 2 litre buz gibi suyu direkt içmen gerekiyor ya da gün içinde fazlaca soğuk su ya da dersen ki ben spor yaparım haftada 3 kez olmak üzere hiit kardiyo öneririm seviyene uygun programlar bulabilirsin fakat spor yapacaksan düzgün bir beslenmeye ihtiyacın var protein karbonhidrat makrolar falan dengeli yemelisin
Kankam şimdi en iyi aralıklı oruç 16 8 yapılandır günün 8 saati belirli şeyleri yiyip geri kalan 16 saat aç kalacaksın, madem evdeyiz uyanma vaktimiz geç olabilir şöyle yapıyorum şimdi 12.00 kahvaltı, ama kahvaltıda önemli olan şeker, karbonhidrat vb gibi ürünler tüketmeyeceksin oruç boyunca neredeyse hiçbir şekilde karbonhidrat almayacaksın, kahvaltıda yumurta domates peynir gibi klasik şeyler yiyerek geçirebilirsin özellikle yumurta yiyebilirsin tok tutuculuğu fazladır yulaflı yaparsan lifli olduğu için daha çok tok tutar ekmek hiçbir şekilde tüketmiyorsun içecek olarak, sade soda filtre kahve, türk kahvesi vb gibi şekersiz sade kahveler serbest ekstradan içebildiğin kadar su iç ne kadar çok su içersen o kadar faydalı olur akşam yemeği yiyebilirsin ama yine karbonhidrat ve şeker olmayacak içecek olarak onlar geçerli sadece doyurucu şeyler ve az yiyeceksin benim tavsiyem 12.00'da kahvaltı edip 16.00 gibi ara öğün yapmaktır dayanırım dersen 18 saat olur böylece ara öğünde çiğ badem çiğ fındık galeta leblebi vb gibi şeyleri yiyebilirsin dikkat et özellikle çiğ yazdım kavrulmuş hiçbir şekilde yeme çok fazla tuzlu oluyorlar ve bu evrede yemeklere sıvı yağ yerine zeytinyağı kullan ve şekeri hiçbir şekilde kullanma tuz kullanabilirsin ama günlük 2 3 gram falan yani çok az o da vücudun ihtiyacı olduğu için anlamadığın yer olursa tekrar anlatırımAralikli orucu internette baktim anlamadim bi anlatda dinleyelim