Mileven
80+ Silver
@Redmental bende hep çok yiyorum tersine kilo verdım
bu tarz şeylere insanlarda farklı reaksiyonlar gösteriyor en temizi biraz spor yapmak ve abur cuburu kesmek ve ekmek yememek ile kilo verebilirsin almakta vermek senin elindeAralikli orucu internette baktim anlamadim bi anlatda dinleyelim
Metabolizmayı hızlandırmanın en iyi yolu cheat meal yapmaktır o da şu 15 30 gün arası iyi sürdürülen bir diyette kendini ödüllendirmek karbonhidratı çok olması önemli pizza gibi, vücudunuz belli bir beslenmeye alıştığı için metabolizma sabit kalıyor cheat meal yaparak hızlandırmalısınızMetabolizmanız yavaşlamış. Metabolizmayı hızlandırmanız lazım sabah kalktığınızda eğer apartmandaysanız çok rahatsız etmeyecek şekilde minik tempolu yürüyün. Bir de mekik çekerseniz metabolizma hızlanır. Zaten esnediğinizde metabolizma yavaşlamış oluyor. 3 günde şaka gibi çok nadir şeyler yiyerek 4 kilo verdim. Şimdi yine eskiye döndü az hızlandırmalıyım.
Kankam şimdi en iyi aralıklı oruç 16 8 yapılandır günün 8 saati belirli şeyleri yiyip geri kalan 16 saat aç kalacaksın, madem evdeyiz uyanma vaktimiz geç olabilir şöyle yapıyorum şimdi 12.00 kahvaltı, ama kahvaltıda önemli olan şeker, karbonhidrat vb gibi ürünler tüketmeyeceksin oruç boyunca neredeyse hiçbir şekilde karbonhidrat almayacaksın, kahvaltıda yumurta domates peynir gibi klasik şeyler yiyerek geçirebilirsin özellikle yumurta yiyebilirsin tok tutuculuğu fazladır yulaflı yaparsan lifli olduğu için daha çok tok tutar ekmek hiçbir şekilde tüketmiyorsun içecek olarak, sade soda filtre kahve, türk kahvesi vb gibi şekersiz sade kahveler serbest ekstradan içebildiğin kadar su iç ne kadar çok su içersen o kadar faydalı olur akşam yemeği yiyebilirsin ama yine karbonhidrat ve şeker olmayacak içecek olarak onlar geçerli sadece doyurucu şeyler ve az yiyeceksin benim tavsiyem 12.00'da kahvaltı edip 16.00 gibi ara öğün yapmaktır dayanırım dersen 18 saat olur böylece ara öğünde çiğ badem çiğ fındık galeta leblebi vb gibi şeyleri yiyebilirsin dikkat et özellikle çiğ yazdım kavrulmuş hiçbir şekilde yeme çok fazla tuzlu oluyorlar ve bu evrede yemeklere sıvı yağ yerine zeytinyağı kullan ve şekeri hiçbir şekilde kullanma tuz kullanabilirsin ama günlük 2 3 gram falan yani çok az o da vücudun ihtiyacı olduğu için anlamadığın yer olursa tekrar anlatırım
Kankam şimdi en iyi aralıklı oruç 16 8 yapılandır günün 8 saati belirli şeyleri yiyip geri kalan 16 saat aç kalacaksın, madem evdeyiz uyanma vaktimiz geç olabilir şöyle yapıyorum şimdi 12.00 kahvaltı, ama kahvaltıda önemli olan şeker, karbonhidrat vb gibi ürünler tüketmeyeceksin oruç boyunca neredeyse hiçbir şekilde karbonhidrat almayacaksın, kahvaltıda yumurta domates peynir gibi klasik şeyler yiyerek geçirebilirsin özellikle yumurta yiyebilirsin tok tutuculuğu fazladır yulaflı yaparsan lifli olduğu için daha çok tok tutar ekmek hiçbir şekilde tüketmiyorsun içecek olarak, sade soda filtre kahve, türk kahvesi vb gibi şekersiz sade kahveler serbest ekstradan içebildiğin kadar su iç ne kadar çok su içersen o kadar faydalı olur akşam yemeği yiyebilirsin ama yine karbonhidrat ve şeker olmayacak içecek olarak onlar geçerli sadece doyurucu şeyler ve az yiyeceksin benim tavsiyem 12.00'da kahvaltı edip 16.00 gibi ara öğün yapmaktır dayanırım dersen 18 saat olur böylece ara öğünde çiğ badem çiğ fındık galeta leblebi vb gibi şeyleri yiyebilirsin dikkat et özellikle çiğ yazdım kavrulmuş hiçbir şekilde yeme çok fazla tuzlu oluyorlar ve bu evrede yemeklere sıvı yağ yerine zeytinyağı kullan ve şekeri hiçbir şekilde kullanma tuz kullanabilirsin ama günlük 2 3 gram falan yani çok az o da vücudun ihtiyacı olduğu için anlamadığın yer olursa tekrar anlatırım
Ogle 12de kahvalti yapsam aksam kacta yemeliyim?Kankam şimdi en iyi aralıklı oruç 16 8 yapılandır günün 8 saati belirli şeyleri yiyip geri kalan 16 saat aç kalacaksın, madem evdeyiz uyanma vaktimiz geç olabilir şöyle yapıyorum şimdi 12.00 kahvaltı, ama kahvaltıda önemli olan şeker, karbonhidrat vb gibi ürünler tüketmeyeceksin oruç boyunca neredeyse hiçbir şekilde karbonhidrat almayacaksın, kahvaltıda yumurta domates peynir gibi klasik şeyler yiyerek geçirebilirsin özellikle yumurta yiyebilirsin tok tutuculuğu fazladır yulaflı yaparsan lifli olduğu için daha çok tok tutar ekmek hiçbir şekilde tüketmiyorsun içecek olarak, sade soda filtre kahve, türk kahvesi vb gibi şekersiz sade kahveler serbest ekstradan içebildiğin kadar su iç ne kadar çok su içersen o kadar faydalı olur akşam yemeği yiyebilirsin ama yine karbonhidrat ve şeker olmayacak içecek olarak onlar geçerli sadece doyurucu şeyler ve az yiyeceksin benim tavsiyem 12.00'da kahvaltı edip 16.00 gibi ara öğün yapmaktır dayanırım dersen 18 saat olur böylece ara öğünde çiğ badem çiğ fındık galeta leblebi vb gibi şeyleri yiyebilirsin dikkat et özellikle çiğ yazdım kavrulmuş hiçbir şekilde yeme çok fazla tuzlu oluyorlar ve bu evrede yemeklere sıvı yağ yerine zeytinyağı kullan ve şekeri hiçbir şekilde kullanma tuz kullanabilirsin ama günlük 2 3 gram falan yani çok az o da vücudun ihtiyacı olduğu için anlamadığın yer olursa tekrar anlatırım
20.00'da yemek yemelisin ve böyle laf olsun diye vakit söylemiyorum hepsini aynı saatte yapmalısın yani bugün 12'de kahvaltı ettim yarın 1 de edeyim yok hepsi tam saatinde olmalı metabolizma alışması için 12'de kahvaltı 20.00'da akşam yemeği sonra yarın 12.00'a kadar hiçbir şey yemek yok sadece sade soda türk kahvesi su falan içebilirsin. 12'de kahvaltı ettikten sonra 20.00 kadar ara öğün yapabilirsin ara öğününü saat 16.00'da yapSeker hayatimdahic yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seker hayatimdahic yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ogle 12de kahvalti yapsam aksam kacta yemeliyim?
Saol reis20.00'da yemek yemelisin ve böyle laf olsun diye vakit söylemiyorum hepsini aynı saatte yapmalısın yani bugün 12'de kahvaltı ettim yarın 1 de edeyim yok hepsi tam saatinde olmalı metabolizma alışması için 12'de kahvaltı 20.00'da akşam yemeği sonra yarın 12.00'a kadar hiçbir şey yemek yok sadece sade soda türk kahvesi su falan içebilirsin. 12'de kahvaltı ettikten sonra 20.00 kadar ara öğün yapabilirsin ara öğününü saat 16.00'da yap
Rica ederim kankam kolay gelsin aklına takılan bir şey olursa özelden sorSaol reis
Tmm knk takip edim seniRica ederim kankam kolay gelsin aklına takılan bir şey olursa özelden sor