Karantinada nasıl para biriktirebilirim??

erdemgg22

80+
Reaksiyon skoru
10
İyi akşamlar arkadaşlar benim APU bir pc varda bu pc ye 1tb ssd bide ekran kartı almayı düşünüyorum(Ekran kartı ve ssd modelini daha kesinleştirmedim ona göre yazarsanız sevinirim)

Arkadaşlar Efsane cumaya kadar para biriktirmeyi düşünüyorum ama nerden kazanacağımı bilmiyorum genelde babamdan günlük 20 tl alırım ama son 2-3 haftadır para vermiyor veya vermek için yanında çalışmamı istiyor (Bu arada babam halı yıkamacı)

evde kullanmadığın eşyaları satabilirsin veya internet üzerinden kazanmaya çalışabilirsin

Çalış işte hem babanın gözüne girersin hemde paranı kaparsın.

Babanın yanında çalış, en azından alnının teriyle para kazanır ve babanın gözüne girersin
Sonra da pc alırsın

Babanın yanında çalış, ama 20 TL'ye çalışma. Veya günlük 20 TL iste.

Arkadaşlar Söylemeyi unutmuşum da Bursluluk sınavınada giricem de aranızda giren varmı ona göre zormu kolaymı belki kazanırsam ordan gelen paralayla Efsane cumada Taksitle alabilirim :D

Arkadaşlar Söylemeyi unutmuşum da Bursluluk sınavınada giricem de aranızda giren varmı ona göre zormu kolaymı belki kazanırsam ordan gelen paralayla Efsane cumada Taksitle alabilirim :D
Bursluluk kolay ya ben 480 falan almıştım yeni nesil soru sormazlarsa yaparsın. Ayrıntı konu sorabilirler öğretmenin gereksiz diyip atladığı konu varsa onlara bak bana olmuştu matematikten 2y vardı 1'i hiç bilmediğim bir konuydu.

teşekkürler bende girmiştim 2 defa bu 3. olcak ilkinde 5 puan 2. sinde 8 puanla kaçırmıştım :(

bende giriyorum bursluluğa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler bende girmiştim 2 defa bu 3. olcak ilkinde 5 puan 2. sinde 8 puanla kaçırmıştım :(
bende geçen sene 6 puanla kaçırdım

Babanın yanında çalışıp para kazanabilecekken çalış, bende çalışıyorum. İş hayatına böylece girmiş olursun, kendi paranı kazanmak zevkli gelecektir.

Ben 2 yıldır burs alıyorum ilk yıl taksitle telefon ve velesbit aldım şimdi 1 seneden beri biriktirdim birde ekmek almaya giderken artan paraları kumbaraya attım sonra yavaş yavaş dolar,altın yaptım param değerlendi 1 hafta önce baktım 5k Ediyordu şimdi ki kur ile 6 k etti laptop yada kasa alıcam bakalım
Burs çok iyi bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,496
Üyeler
189,852
Son üye
ZoneMasteR
Geri