Karar vermemde yardimcu olun

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
15000
Arkadaslar selam yazin genelde sehir disina cikip geziyorum babamla kisin ise evdeyim cogunlukla liseye gecicem 1 ay sonra falan sizce laptop mu alayim masaustu mu?
Gelecege de yatirimi olmasi acisindan yeni bir gpu lu laptop onerirseniz sevinirim.

Arkadaslar selam yazin genelde sehir disina cikip geziyorum babamla kisin ise evdeyim cogunlukla liseye gecicem 1 ay sonra falan sizce laptop mu alayim masaustu mu?
Gelecege de yatirimi olmasi acisindan yeni bir gpu lu laptop onerirseniz sevinirim.
liseye geçeceksin laptop ihtiyacın yok bence üniversite de olur ama

Laptop al

15kya şu an masaüstünde ne alabileceksen aynı şekili laptopta alabiliyorsun ben olsam laptop alırdım.

Su an elimde rtx2060 i5-10400f li bi sistem var bunu 10k civari satip 16k civari 6700xt li bir sistem topladam gelecege yatirim bskimindan nasil olur?
elindeki bilgisayar çok güçlü satmaya falan gerek yok bence her oyunu iyi grafiklerde oynatıyor piyasanın üstünde bir kart

adı üstünde geziyorsun çevrenin tadını çıkarmak varken oyun oynamayı seçeceksen laptop al ama bence masaüstü al eve geldikçe kullanırsın gezerken de gezinin tadını çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,550
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri