Kararsız kaldım. Nerden almalıyım?

Deadlifter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
851
Kendim ve kardeşim için alacağım pcler için 20.000 civarı harcama yapacağım. Itopyadan almayı düşünüyordum. Almadan önce hakkında ki yorumları okuyayım dedim ve çok kararsız kaldım. Daha önce ufak tefek parçalar için kullandığım bir site ama okuduğum yorumlardan sonra uzak durasım geldi. Nereyi tercih etmeliyim bilgisayarları almak için?

Kendim ve kardeşim için alacağım pcler için 20.000 civarı harcama yapacağım. Itopyadan almayı düşünüyordum. Almadan önce hakkında ki yorumları okuyayım dedim ve çok kararsız kaldım. Daha önce ufak tefek parçalar için kullandığım bir site ama okuduğum yorumlardan sonra uzak durasım geldi. Nereyi tercih etmeliyim bilgisayarları almak için?

İtopya bilgisayar için kötü bi seçim olmaz. Şahsen ben bilgisayarımı ve diğer ekipmanlarımı hepsini ordan alıyorum. Gamegaraj sinerji teknobiyotik incehesap vs vs güvenilir sitelerdir. Mağazaya gidip almakla internetten satın almak arasında fiyat farkları muhakkak olacaktır.

İtopya bilgisayar için kötü bi seçim olmaz. Şahsen ben bilgisayarımı ve diğer ekipmanlarımı hepsini ordan alıyorum. Gamegaraj sinerji teknobiyotik incehesap vs vs güvenilir sitelerdir. Mağazaya gidip almakla internetten satın almak arasında fiyat farkları muhakkak olacaktır.
Orayı düşünüyordum aslında ama bilemiyorum. Ordan yaparsam da umarım sorun yaşamam. Sorun yaşayanların yorumları pek iç açıcı değil.

Anakart işlemci ram vs vs. bilgisayar bileşenlerini itopya kendisi üretmiyor. Binde bir fabrika hata payı her zaman vardır.

Şuanda piyasada en güvenilir yer neresi diye sorsalar qp derim tek geçerim.

İtopya saçma stokları ve tutarsız fiyatlarıyla eskisi gibi değil bence artık. Teknobiyotik ve Gamegaraj şuan çok başarılı. Özellikle Teknobiyotik çok uygun fiyata satıyor parçaları. Ayrıca incehesap gaming gecelerinden bir şeyler kapabilirsiniz güzel indirimler oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,302
Üyeler
189,827
Son üye
bugraproo
Geri