uydu3
80+ Silver
Valla hastahaneden hastahaneye değişiyor ama bizim hastahanede bugün verdiysen mesela yarın akşam çıkıyor geneldedün akşam 10'da verdik ne zaman çıkar
Valla hastahaneden hastahaneye değişiyor ama bizim hastahanede bugün verdiysen mesela yarın akşam çıkıyor geneldedün akşam 10'da verdik ne zaman çıkar
4 6 saat arası çıkıyor2-3 güne kadar
büyük ihtimalle daha işlememişlerdir e nabıza test kaydını bizde 2gün önce verdik testi annemle beraber benimki 1saatte çıktı(ben negatifim annemde negatif) ama anneminki 6 saat sonra gece 4 gibi çıktı büyük ihtimalle gün içerisinde girilir test sonucutat koku var sadece öksrüyor
Saçma bir şey diye düşünüyorum neye göre söylüyorsunuz bunuyarın çıkar dediklerinde geç çıkıyosa büyük ihtimal negatiftir
eyw şimdi biz kaç gün evde durcaz3 kere negatif 1 kere pozitif çıkan kendimden ve çevremden
Mesaj otomatik birleştirildi:
g.o
4 testin biri pozitif diğerleri negatif mi çıktı aynı kişide?3 kere negatif 1 kere pozitif çıkan kendimden ve çevremden
g.o
14eyw şimdi biz kaç gün evde durcaz
4 testin biri pozitif diğerleri negatif mi çıktı aynı kişide?
benim bildiğim temaslıysanız 4 5 gün evde oturduktan sonra teste gidip negatifse dışarı çıkabiliyorsunuz babamda korona vardı annem için çarşamba günü test yapıcaklardı negatifse normal gidicekti bende test verdim negatif çıktı şu an etüte felan gidiyorumeyw şimdi biz kaç gün evde durcaz
4 testin biri pozitif diğerleri negatif mi çıktı aynı kişide?