Neler Yeni

Kardeşim maalesef ki bir hırsız

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Merhaba arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorumki kardeşim bir hırsız bu seferden önce tam 6 kez yakalandı ama vaz geçiremedim dövmekten bayıltacak seviyeye getirdim ama genede fayda etmedi. Üstelik ufak tefek şeylerde çalmıyor nerden bulduğunu bilmiyorum ama dün çekmecesinde alarm sökücü vardı (internette görmüştüm oradan biliyorum) montunun içine ne sıkıştırırsa çalıyor. En son Mediamarkt da teşhir oyun kolu çalarken yakalandı normalde polisi ararlardı ama öyle olmadı aileni çağır demişler aradı beni gittim hemen yanına ama görseniz nasıl ağlıyor salya sümük mağza'nın güvenliği ile konuşup çıkardım onu ordan eve gelene kadar patakladım ama hala akıllanmadı devam ediyor migros tarzı yerlere dadandı şimdide babam veya annem duysa bunları hemen evden atar bende böyle bir şey olmasın diye gidip bir şey söylemiyorum ama artık cidden katlanamıyorum ister düzügün konuşayım ister döveyim anlamıyor bi akıl verin bana ben ne yapıcam bu çocuğa

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorumki kardeşim bir hırsız bu seferden önce tam 6 kez yakalandı ama vaz geçiremedim dövmekten bayıltacak seviyeye getirdim ama genede fayda etmedi. Üstelik ufak tefek şeylerde çalmıyor nerden bulduğunu bilmiyorum ama dün çekmecesinde alarm sökücü vardı (internette görmüştüm oradan biliyorum) montunun içine ne sıkıştırırsa çalıyor. En son Mediamarkt da teşhir oyun kolu çalarken yakalandı normalde polisi ararlardı ama öyle olmadı aileni çağır demişler aradı beni gittim hemen yanına ama görseniz nasıl ağlıyor salya sümük mağza'nın güvenliği ile konuşup çıkardım onu ordan eve gelene kadar patakladım ama hala akıllanmadı devam ediyor migros tarzı yerlere dadandı şimdide babam veya annem duysa bunları hemen evden atar bende böyle bir şey olmasın diye gidip bir şey söylemiyorum ama artık cidden katlanamıyorum ister düzügün konuşayım ister döveyim anlamıyor bi akıl verin bana ben ne yapıcam bu çocuğa
Dövmek maalesef çözüm olmuyor hocam lütfen dövmeyin sizden korkmasın korkması iyi bir şey değil ve bunu yapmasını engellemiyor kardeşiniz kaç yaşında eğer 16 yaş altıysa psikiyatriste götürebilirsiniz yada kendiniz derdini anlamaya çalışın neden yapıyormuş bunu

Son kez karşına alıp konuş güzelce anlat. Bir daha aynı şeyi yaparsa senin yerinde olsam kurtarmam bırakım versinler polise.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Arkadas cevrsini kontrol edin derim.Genelde arkadas cevresinden oluyor bu tarz seyler.

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dövmek maalesef çözüm olmuyor hocam lütfen dövmeyin sizden korkmasın korkması iyi bir şey değil ve bunu yapmasını engellemiyor kardeşiniz kaç yaşında eğer 16 yaş altıysa psikiyatriste götürebilirsiniz yada kendiniz derdini anlamaya çalışın neden yapıyormuş bunu
Hocam kendi 14 yaşında ve gerçekten dediklerimi idrak edebilecek olduğunu düşünüyorum ama ne kadar uyarsamda devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadas cevrsini kontrol edin derim.Genelde arkadas cevresinden oluyor bu tarz seyler.
5. Ve 6. Sınıfa kadar bu tarz şeyler olmuyordu ama 8. Sınıfa geçince birden hırsız oldu çıktı başımıza

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hastalığı olabilir. hem dövüyorsun hem uyarıyosun ama hala yapmaya devam diyor. ya uslanmaz ve çok asi ya da bir rahatsızlığı var.
Hocam bu konu hakkındaki en büyük teorim şudur biz bunla beraber 01 diye bir dizi izliyorduk oradanda etkilenmiş olabilir çünkü o dizide bu tarz sahneler çoktu

reis şimdi cocuk döverek vaz geçirilmez. yapma dedikçe yapar ergen daha bu cocuk. O yüzden senin degil başkasının dövmesi lazım. Mesela dükkanı olan bi tanıdıgın varsa ona de bu cocuk böyle böyle bu cocugu temiz bi sopalasın anca öyle vaz geçer. Hiç akıllanmıyosa bir ara polislik olur yaşı küçük diye salarlar daha da yapmaz

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Bir ara markette çalışıyordum, çalınanların bir kısmını maaşımızdan kesiyorlardı. Bunu söyleyebilirsiniz, empati kurmaya çalışsın. Dövmek yerine karşınıza alıp konuştunuz mu? Neden yapıyor, heyecan olsun diye mi? Sanırım en iyisi bir psikoloğa götürmeniz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,256
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN
Top Bottom